אם ילדכם קרוב לגיל 3 ומתקשה בדיבור והבנה אולי מגיע לכם כסף!!!

שירטיול

משתמש רשום
נראה לכם כדאי להתלונן בפניות הציבור על זה שזימנו לוועדה? יש למישהו מייל? בחוזר מופיע רק טלפון ופקס.

גילי שוהם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
קופצת על האשכול,

היה כאן לפני תקופה תופס של ביטוח לאומי, מילוי שאלון לקבלת קיצבה, על ילדים עם קושי שפתי.

למשהו יש את זה אולי? אני לא מצליחה למצוא את האשכול הרצוי

שירטיול

משתמש רשום
מקפיצה...
מישהו היה בוועדה כזו ויודע מה שואלים בוועדה של סיוע בתקשורת?
על מה בתפקוד לשים דגש?

רינה ד

משתמש חדש
שלום.
זומנתי לועדה ליום חמישי (בעוד יומיים)
הבן שלי כמעט בן 6
יש לי דוח קל"ת מפורט, וכן דוח ועדת זכאות ואפיון שהילד התקבל לגן שפה
לפי הדוח יש לי רק 2 נקודות
לבן שלי יש אילמות סלקטיבית שמוםיע במוסד לימודים וכן קשיי שפה.
מה אני צריכה לדעת לפני הועדה ?
האם להגיד לילד משהו/ לא לשתף פעולה?(לפעמים יכול להיות מאד נחמד עם אחרים כשהוא לידי)
תודה

שירטיול

משתמש רשום
הגשת להם כבר את הדו"ח? אם לא, תעשי הכל כדי שהקלינאית תוסיף לך עוד 2 נק'. ואם אין אפשרות אולי עדיף לא להגיש אותו בכלל. לנו היתה אתמול ועדה מקוונת וגם בפעם הקודמת בכלל לא ראו/דברו עם הילד, רק רצו לדעת שהוא נוכח. אמרתי להם שהוא מחוץ לדלת שאני לא מעוניינת שהוא ישמע מה מדברים עליו. תכיני טוב את הדברים המשמעותיים שאת רוצה להגיד כי הם מאוד חותכים ולא נותנים לדבר יותר מדי. ב"הצלחה!

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ילדה בת שנתיים ותשע, מאוד לא מובנת- אני לא תמיד מבינה אותה. (3/4 נקודות על זה לבד), ומדברת רק במשפטים קצרים ופשוטים. (אין ו, ש, ).
בעקרון יש לה 4 נקודות, אולי אפילו 5. אבל היא מתחת גיל 3. הקלינאית טוענת שאפשר להגיש מגיל שנתיים ו10. זה נכון?
וגם- אם היא נותנת לי שאלון עכשיו זה יהיה תקף? ואם צריך לחכות ליל שלוש- צריך גם אבחון מעודכן מקסימום חצי שנה אחורה, אם נחכ גליל שלוש, האבחון כבר לא יהיה מעודכן, ולחכות לאבחון חדש זה...

שירטיול

משתמש רשום
תקבעי עכשיו תור כדי שיהיה לך אבחון של גיל 3 (אפילו בפרטי) ואז מקסימום תקבלי רטרו. שווה לחכות ולהביא אפילו סיכום טיפולים של קלינאית, ועדת זכאות ואיפיון וכ"ו כדי להעלות את הסיכוי שיאושר. אפשר לקבל שנה רטרו. אשמח לראות את הסימוכין של הקלינאית שאפשר להגיש מגיל שנתיים ועשר. בכל מקום שנתקלתי היה מודגש מגיל 3.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תקבעי עכשיו תור כדי שיהיה לך אבחון של גיל 3 (אפילו בפרטי) ואז מקסימום תקבלי רטרו. שווה לחכות ולהביא אפילו סיכום טיפולים של קלינאית, ועדת זכאות ואיפיון וכ"ו כדי להעלות את הסיכוי שיאושר. אפשר לקבל שנה רטרו. אשמח לראות את הסימוכין של הקלינאית שאפשר להגיש מגיל שנתיים ועשר. בכל מקום שנתקלתי היה מודגש מגיל 3.
היא אמרה לי בע"פ.
בעצם אני יכולה לבקש ממנה לעשות לה אבחון מסודר.
אין ועדת זכאות ואיפיון, הקלינאית באבחון אמרה לי שהיא ממליצה על גן רגיל.

שירטיול

משתמש רשום
אם תוכלי להשיג ממנה את המסמך שהיא מסתמכת עליו אשמח לראותו. הבנתי שהקלינאיות קבלו מסמך שמפרט את הקריטריונים לקצבה שהן צריכות לפעול לפיו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה