איפה יש נהגים לא ערביים?אתמול קרובת משפחה שלי נסעה במונית עם נהג ערבי, וכששילמה לו וביקשה קבלה, הוא צעק עליה ובלבל אותה ושדד ממנה את התיק עם כסף וכרטיסי אשראי, ראו הוזהרתם, נא לפרסם בכל פורום אפשרי
איפה יש נהגים לא ערביים?אתמול קרובת משפחה שלי נסעה במונית עם נהג ערבי, וכששילמה לו וביקשה קבלה, הוא צעק עליה ובלבל אותה ושדד ממנה את התיק עם כסף וכרטיסי אשראי, ראו הוזהרתם, נא לפרסם בכל פורום אפשרי
יעיל באותה מידה לכתוב: אל תסעו עם נהג מונית גנב ו/או שודדאתמול קרובת משפחה שלי נסעה במונית עם נהג ערבי, וכששילמה לו וביקשה קבלה, הוא צעק עליה ובלבל אותה ושדד ממנה את התיק עם כסף וכרטיסי אשראי, ראו הוזהרתם, נא לפרסם בכל פורום אפשרי
כן. בעוה"ב.פעם ראיתם משהוא מהם שמפרנס יהודי????
אני לא מקבל אחוזים מנהגי מוניות ערבים. אבל הכללות מהסוג עושים לנו בתקשורת החילונית, מוצאים איזה אחד שעשה משהו ומשמיצים את כל הציבור.
נשמע שילד חלם את זה בלילה בןאדם שיש לו שכל לא עושה דבר כזה
נו באמת
התקציב לא מהמדינה?חוץ מזה, בני משפ' של נפגעי פעולות איבה לא מקבלות תקציבון?
יעיל באותה מידה לכתוב: אל תסעו עם נהג מונית גנב ו/או שודד
כן, אבל הם רק השליח...התקציב לא מהמדינה?
אני הייתי מוותרת בחפץ לב על שליח כזה......כן, אבל הם רק השליח...
גם אני.אני הייתי מוותרת בחפץ לב על שליח כזה......
כן...
מוותרים על כל השליחים למיניהם, רק שלא יהיו פיגועים!!
כן...
א"א לומר שהם עושים את שליחותם הזו לצד הטוב ביותר...
תקבל את התקציב, אבל אם... ואם... ואם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: