וכשננקה שוב את החלונות נכוון להשקות אותו עד שיגדל לאתרוג תימני...אז כשתבוא סופת החול נכוון על אתרוג מהודר
אמיתי?למידע כללי:
האובך וסופות החול שיבואו בניסן אייר הן הדשן והזיבול הכי טוב לפרדסי האתרוגים שייצאו מהודרים ונאים לחג הסוכות.
בשנה שלא היו סופות חול ואובך לא היו מספיק אתרוגים נאים ומהודרים והפרדסנים הפסידו הרבה....
אז כשתבוא סופת החול נכוון על אתרוג מהודר
תקוה נתת לנו תקוה!!!למידע כללי:
האובך וסופות החול שיבואו בניסן אייר הן הדשן והזיבול הכי טוב לפרדסי האתרוגים שייצאו מהודרים ונאים לחג הסוכות.
בשנה שלא היו סופות חול ואובך לא היו מספיק אתרוגים נאים ומהודרים והפרדסנים הפסידו הרבה....
אז כשתבוא סופת החול נכוון על אתרוג מהודר
כן.אמיתי?
מדהים!כן.
לאביה של חברתי יש פרדסי אתרוגים, וכשהוא היה שומע אותה מתלוננת הוא היה משתיק אותה ואומר לה: שלסופות הללו הוא מתפלל כל החורף.
מדהים!
תודה על המידע.
רגע..
גם הקטע עם האקונומיקה זה אמיתי?
שואלת באמת..
אני כבר לא יודעת למה לצפות.
זה באמת קשור, סתם לידע כללי.עד כאן.
זאת קריקטורה, לא שיעור במדעים
בעצם.. מי יודע?...
כככן... ברמת אפקט הפרפר או משו בסגנון. לא, המורה למדעים??זה באמת קשור, סתם לידע כללי.
לא זוכרת מה אומר אפקט הפרפר...אני אחרי יום עבודה מתיש...כככן... ברמת אפקט הפרפר או משו בסגנון. לא?
מה ש'תגידי!לא זוכרת מה אומר אפקט הפרפר...אני אחרי יום עבודה מתיש...
אבל בקצרצרה- חומרים כמו אקונומיקה ועוד ספריים למיניהם וכל מיני חומרי ניקוי משתחררים מהם כל מיני חלקיקי גזים שגורמים א. לזיהום אויר ב. לחור באוזון= התחממות כדור הארץ= תופעות מזגי אוויר שונים ומשונים.
חחחחחחחחח למה? אני נשמעת כזו?מה ש'תגידי!
את מהירוקים והאלה שעושים הפגנות נגד סלילת כבישים ובניה בטבע? סתם מענין..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: