אם את רוצה את יכולה לרשום לי את הנתונים, (אולי תעדיפי בפרטי...)
ואני אגיד לך מהנסיון שלי וממה ששמעתי מאחרים.
תודה אין לי תיעודלשאלתך התיעוד הרפואי הוא אכן חשוב מאוד
כמובן שבמקרה שיש התקף כדאי לפנות למיון ואז 100 אחוז שתקבלו
אבל.. גם אם אין לכם מיון , אישור מהרופא ילדים על קבלת התינוק בזמן התקף( או קצת לאחר ההתקף וזה בהחלט יכול להיות יום ועל שטופל כך וכך וזה בהחלט יכול להיות סטרואידים למיניהם קורטיזון בטנזול ועוד מספק אותם ברוב המקרים
מהמקרים שפגשתי קרה שאושר גם ללא תיעוד ,,.. בכלל
{אגב אם יש גם אטופיק דרמטיטיס הם מאשרים גם ללא תיעוד}
ולגבי שאלתך הראשונה אם אין כלל תיעוד מומלץ להתייעץ קןדם
אבל אם יש לכם איזה תיעוד רפואי אין שום סיבה ללכת ולשלם ליועצים התהליך מאוש פשוט בוועדת רופאים .
צריך להכיר קצת איך עובדים מחלקות הרווחה בעריםאיפה? באיזה עיר?
לי לא מאשרים כלום!!!!
ומה זה ועדת מעון?
באופן כללי גם כשהם עוברים לבד יש דרכים להקל את שעת ההתקפה שלא נצטרך להגיע לניסי ניסים ואני חושבת שבתור אחריות כהורים מוטל עלינו לפעול מיידית ולא לחכות כפי שמתואר כאן {כמובן אין כוונתי חלילה לביקורת אלא המלצה להתארגן לפעם הבאה שלא תבוא }תודה אין לי תיעוד
כי בניסי ניסים אף פעם לא היה צריך התערבות רפואית
איכשהו ההתקפים עברו לבד
ואין לו עוד אסטמה
לקחת את הסיכון או עדיף להתיעץ?
אני ממש לא רוצה להגיע למצב של התקפהלשאלתך במקרה זה אם סביר להניח שיהיה התקפה בזמן הקרוב לפי תכיפות ההתקפים מומלץ להמתין מעט ,ואם לא אז הסיכון גבוה יותר ולכתחילה מומלץ להתייעץ למרות שגם אם לקחתם את הסיכון ולא אישרו לכם תמיד אפשר אחרי זה להגיש ערעור ולהוסיף פרטים אחרי יעוץ}
אפשר למלא גם באתר? או שעדיף להגיש לסניף?את הטפסים של ביטוח לאומי - את מכירה?
חומר רפואי - כולל חומר ממרפאת אלרגיה
למלא, לצרף חומר רפואי, ולהגיש בסניף שלכם
אפשר גם דרך האתראפשר למלא גם באתר? או שעדיף להגיש לסניף?
לא מספיק. צריך או אסטמה ברקע או אשפוז. וגם אז לא תמידרק אם מדובר על אלרגיה ברמה מסכנת חיים, שרופא אלרגולוג קבע שהילד צריך לשאת אפיפן צמוד.
במקרה כזה זכאים בד"כ לקצבת נכות חודשית.
שימי לב שההודעה שלי מ 2016. הרבה שינויים עברו מאז בביטו"ל.לא מספיק. צריך או אסטמה ברקע או אשפוז. וגם אז לא תמיד
הרבה שינויים עברו גם ברפואה האלרגולוגית...שימי לב שההודעה שלי מ 2016. הרבה שינויים עברו מאז בביטו"ל.
וגם לא מאשרים סייעת במעון אפילו לשעתיים?הרבה שינויים עברו גם ברפואה האלרגולוגית...
היום הם מחלקים אפיפן על ימין ועל שמאל, וממילא הביטו"ל פחות נלהב לאשר קצבה לכל ילד עם אפיפן.
זה במלחמה כבר שנתיים. כל פעם 'סוחבים' אישור לעוד חצי שנה.וגם לא מאשרים סייעת במעון אפילו לשעתיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: