הדרכה לא תעזור. נלחמים בזהזה בטוח? מאיפה המידע?
אף גוף אחר לא יהיה אחראי על זה???
מה עושים???!!!
קיבלו את הילד שלי למעון רק בתנאי שתהיה לו סייעת, ולא נראה לי שהמטפלות שם קיבלו הדרכה כלשהי.
הדרכה לא תעזור. נלחמים בזהזה בטוח? מאיפה המידע?
אף גוף אחר לא יהיה אחראי על זה???
מה עושים???!!!
קיבלו את הילד שלי למעון רק בתנאי שתהיה לו סייעת, ולא נראה לי שהמטפלות שם קיבלו הדרכה כלשהי.
גם אני חושבת כך בהחלט צריך להילחם כרגע זה המגמההדרכה לא תעזור. נלחמים בזה
גם שנה שעברה ולפני שנתיים אמרו שלא יהיו סייעות ובסוף אחרי מאבקים של ההורים הם נכנעו והחזירו. שנה שעברה הודיעו- השנה עוד יהיה ומתש"פ לא יהיה והצוות יתודרך, השאלה אם זה עדיין יכול להפתר ע"י מאבקי ההורים?גם אני חושבת כך בהחלט צריך להילחם כרגע זה המגמה
אני מדברת על סייעת לילד מתחת לגיל 3 - שהיה ממומן ע"י הרווחה.גם שנה שעברה ולפני שנתיים אמרו שלא יהיו סייעות ובסוף אחרי מאבקים של ההורים הם נכנעו והחזירו. שנה שעברה הודיעו- השנה עוד יהיה ומתש"פ לא יהיה והצוות יתודרך, השאלה אם זה עדיין יכול להפתר ע"י מאבקי ההורים?
אגב מדובר בסייעות לילדים מתחת גיל שלוש - שע"י הרווחה או לילדים מעל גיל 3 שממומן ע"י משרד החינוך? או גם וגם?
גם אני חושבת כך בהחלט צריך להילחם כרגע זה המגמה
הדרכה לא תעזור. נלחמים בזה
בשלב זה זה פיילוט של משרד הרווחהמכאן תצא הקריאה לפתוח במאבק על הסייעות לילדים באלרגיה מסכנת חיים
משרד הרווחה ע"פ חוזר מנכ"ל סגר את המימון לסייעות לילדים אלו,
במקום זה הם העבירו בשנה האחרונה הכשרה מיוחדת את כל הגננות במעונות והמשפחתונים איך מתמודדים עם אלרגיה זו ,ואיך מזריקים אפיפן {חסכון לא רע בכלל}
ואין למה לצפות בשלב זה
וואו! איזה יופי !!!!בשורה טובה לכולם: אתמול הגיע חוזר מנכ"ל חדש בהשתדלות שר הבריאות הרב ליצמן
שממשיכים בשנה זו את הסייעות בדיוק כמו בשנים קודמות כמובן לשנה בלבד.
כאשר בשנה זו כל המורים יקבלו הכשרה מתאימה
זה בכלל לא נכון!!!!!בשורה טובה לכולם: אתמול הגיע חוזר מנכ"ל חדש בהשתדלות שר הבריאות הרב ליצמן
שממשיכים בשנה זו את הסייעות בדיוק כמו בשנים קודמות כמובן לשנה בלבד.
כאשר בשנה זו כל המורים יקבלו הכשרה מתאימה
שימי לב, בחוזר מנכ"ל כתוב שזה רק לפעוטות בסיכון, בכלל לא כתוב על האלרגיים...העליתי תא חוזר מספר 162
מעניין מאוד שבחוזר 161 זה מתוקן
איפה? באיזה עיר?נכון ,אבל שורה תחתונה מי שעבר ועדת מעון מאשרים לו אפילו אם זה רק אלרגיה.
כן!חוץ מסיעת
יש אפשרות לקבל קצבה כל שהיא
או להתיאש מראש?
הבנתי שזה קשה להשגהכן!
מביטוח לאומי. אבל תלוי מה הנתונים...
תקראי את כל האשכול הזה, ויהיה לך הרבה מידע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: