בשרי אכלתם פעם בשר בצ'ונט\חמין שלא התייבש?

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני מדבר על כזה שבושל 18-24 שעות לפחות.
ניסיתי אסאדו ניסיתי 8 בננה, שניהם עסיסיים בד'-כ בבישול ארוך אבל כנראה שלבישול ארוך ארוך הם לא מתאימים.
מה יהיה?
רק מדגיש שכשאני מתכווין יבש הדוגמא היא חזה עוף שבושל יותר יותר מ4 דק' אז תדמיינו את זה בבקר..
 
נערך לאחרונה ב:

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
בשר מס' 8 יוצא לי עסיסי מאוד בצ'ולנט, גם בשבת בבוקר זה רך וטעים.
אני מטגנת אותו- סוגרת כמה דקות מכל הכיוונים אחרי שאני מטנת את הבצל ואז את שאר הרכיבים.
יוצא עסיסי וגם הצ'ולנט מקבל את הטעם.
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
בשר מס' 8 יוצא לי עסיסי מאוד בצ'ולנט, גם בשבת בבוקר זה רך וטעים.
אני מטגנת אותו- סוגרת כמה דקות מכל הכיוונים אחרי שאני מטנת את הבצל ואז את שאר הרכיבים.
יוצא עסיסי וגם הצ'ולנט מקבל את הטעם.
מעניין, כי לי לא.
אתם שמים אותו למעלה או עמוק בתוך הסיר?
חתיכות גדולות או קטנות?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

שרה אפרת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
UX UI
בשר מספר 5 או 8 כגוש שלם קודם לטגן כדי לסגור את כל הנוזלים בפנים שישמרו על העסיסיות של הבשר בבישול הארוך
מתאים לבישול של 24 שעות בהחלט אצלי היה על הפלטה 20 שעות בערך
יש לציין שהתנסיתי הרבה עם לשים בחמין חתיכות קטנות וזה אף פעם לא יצא עסיסי כמו גוש שלם שמתפרק כמו חמאה אחרי הבישול הארוך בחמין
גם מספר 2 צלעות מאוד טעים בחמין לא ניסיתי בבישול ארוך 24 שעות
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
מעניין, כי לי לא.
אתם שמים אותו למעלה או עמוק בתוך הסיר?
חתיכות גדולות או קטנות?
הרבה פעמים השכבה העליונה מתייבשת. אם זה תפו"א - הוא יתייבש. ואם זה בקר - כנ"ל.
לכן חשןב להקפיד 'להטביע' את הבקר שלא יבצבץ
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אז כנראה שהסיפור שלי הוא שאני שם את זה די למעלה מחשש שזה יישרף.
מעניין לבדוק.
תודה!
 

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בד"כ הסיבה שהבשר מתייבש מפני שיותר מידי חם לו
אי לכך ובהתאם לזאת
אני מרתיח את הטשולנט מעביר לאש הכי קטנה ובודק
במידה וזה יותר מבעבוע קל אני מניח מתחת לסיר סימר
וכן על הפלטה

שהבשר לא יהיה למעלה כי הוא מתייבש כשהמים מצטמקים
 

emma

משתמש מקצוען
חבל לבזבז בשר כזה על לצולנט מאחר שלא תרגיש את הייחודיות שלהם,
פשוט שים מס' 2 /4 (2 יותר מומלץ) חתיכות קטנות ולהטביע אותם עמוק בסיר,
עונג שבת.
2? מה הקשר?
אסאדו ו8 הרבה יותר מתאימים....
 

דוּבי

משתמש מקצוען
שיטה שניסיתי הרבה פעמים אחד הדברים הכי מוצלחים שפגשתי...(מכל מה שניסיתי יצא הכי רך וטעים.)
בשר שריר 88 אפשר גם 8
לטגן בצל, אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם
לשים את הבשר בלי מים! (הוא עצמו מפרישמ מים.)
לצרוב מכל הצדדים כ 15 דק' עד 20 דק' הכל לפי העניין
לאסוף את הכל לשקית קוקי (או 2 שקיות הקפאה סגורות הרמטית.)
לשים בחמין יוצא חמאה טעים ורךךך בטירוף...
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
שיטה שניסיתי הרבה פעמים אחד הדברים הכי מוצלחים שפגשתי...(מכל מה שניסיתי יצא הכי רך וטעים.)
בשר שריר 88 אפשר גם 8
לטגן בצל, אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם
לשים את הבשר בלי מים! (הוא עצמו מפרישמ מים.)
לצרוב מכל הצדדים כ 15 דק' עד 20 דק' הכל לפי העניין
לאסוף את הכל לשקית קוקי (או 2 שקיות הקפאה סגורות הרמטית.)
לשים בחמין יוצא חמאה טעים ורךךך בטירוף...
אבל הוא נשאר עם כל הטעמים של לעצמו והצונט מה יהיה עליו
 

דוּבי

משתמש מקצוען
אבל הוא נשאר עם כל הטעמים של לעצמו והצונט מה יהיה עליו
אכן כן זה החיסרון שהחמין פחות מקבל את הבשר אז מה שאני עושה זה להשאיר חלק מהציר
ואחרי שמוצאים את החמין הרוטב שמצטבר בשקית עם הבשר הוא מצ'פר ומשדרג את החמין שבצלחת פי כמה
לדעתי שווה לנסות אני לא מוותר על זה בחיים, וכל מי שנתתי לו את זה מודה לי על זה
(לא היה לבינתיים מישהו שהתלונן שלא יצא מוצלח ברמות.)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה