ומי שמכיר? שיתבייש לו!וכמובן שאיש לא יעלה עלי, כי המקור שה' לא משלנו ואת זה רק אני יודע...
(ובטח זה באמת מה שהוא עושה, אז הוא לא יגלה לאף אחד)
ומי שמכיר? שיתבייש לו!וכמובן שאיש לא יעלה עלי, כי המקור שה' לא משלנו ואת זה רק אני יודע...
ומי שמכיר? שיתבייש לו!
מצטרף..... ובכלל, אני חושב להקים קהילה גאה של אנשים שלא חושבים שממלכה במבחן זה הספר הכי מוצלח בהיסטוריה, אבל נניח לזה.
לאאאאאובכלל, אני חושב להקים קהילה גאה של אנשים שלא חושבים שממלכה במבחן זה הספר הכי מוצלח בהיסטוריה, אבל נניח לזה
ומי שמכיר? שיתבייש לו!
אה! תודה על ההסבר! באמת לא הבנתי. פיו. אוקי אז אתה עדיין אחד מאיתנו.נכתב ע"י הפקות כתיבה: ↑
וכמובן שאיש לא יעלה עלי, כי המקור שה' לא משלנו ואת זה רק אני יודע...
ציטטתי ת'עצמי... כן?
אם מישהו לא הבין, מה שכתבתי היה כאילו המשך מחשבותיו של המעתיק שבטוח שלא יעלו עליו ואם יעלו עליו אף'חד לא יגיד את זה בקול, כי פדיחות שאני מכיר...
אני אניאז אתה
תודה על העדכון. וכן למר. כלומר לי.אני אני
כלומר אני את
כלומר אני לא אתה
מותר לומר שקצת הפריע לי הרמיזה הבוטה? רוצים להעביר ביקורת- בכיף. בשם. אבל לכתוב פוסט שלם על פלגיאט, בלי להזכיר שמות, ואז לדחוף ככה, עפעס, מרגיש קצת לא הוגן. ואם לא הייתה הכוונה להעביר ביקורת על הסדרה- כדאי למחוק את האזכור למעל. מי שקרא את הביקורות הרבות על העניין, ינחש לבד...
לצערי אין לי את הספר בבית, כך שאין לי אפשרות לבדוק אם גם בסוף הספר מודפסת ההערה על נכונותו ואמיתותו של הסיפור. בכל אופן כאשר הסיפור התפרסם בהמשכים בעיתון ילדים, לאחר הפרק האחרון הקדישו אלי וגולד פסקת הסבר ארוכה על כל החלקים האמיתיים ושאינם, שארעו בסיפור. ייתכן שלא הוזכר הספר המקורי (בכל זאת), אבל כן שהעלילה מוכרת.בין שתי טיפות לא מכיל סצנות דומות או דיאלוגים תואמים.
להיפך- השילוב של האיור כאן בא להגיד: אין שום דבר אחר טוב, חוץ ממלכה במבחן. אחרת למה לישון מחוץ לחנות הספרים?מותר לומר שקצת הפריע לי הרמיזה הבוטה? רוצים להעביר ביקורת- בכיף. בשם. אבל לכתוב פוסט שלם על פלגיאט, בלי להזכיר שמות, ואז לדחוף ככה, עפעס, מרגיש קצת לא הוגן. ואם לא הייתה הכוונה להעביר ביקורת על הסדרה- כדאי למחוק את האזכור למעל. מי שקרא את הביקורות הרבות על העניין, ינחש לבד...
האיור אינו בוטה. להפך. הוא מתוק. הרעיון לשתול אותו בתוך פוסט כזה- הוא זה שצרם לי. אולי יש לי שמיעה עדינה מדי...להיפך- השילוב של האיור כאן בא להגיד: אין שום דבר אחר טוב, חוץ ממלכה במבחן. אחרת למה לישון מחוץ לחנות הספרים?
לא, אני פשוט חושבת שלא הבנת את מה שזה בא להגיד, לכן אני אומרת את זה.האיור אינו בוטה. להפך. הוא מתוק. הרעיון לשתול אותו בתוך פוסט כזה- הוא זה שצרם לי. אולי יש לי שמיעה עדינה מדי...
ציטוט מיירא ממש!לי גוגל דוקא כן נתן תוצאות:
זה נקרא פרודיה, כולם מבינים על מה זה (אפילו רק לפי השם) נראה לי שהופיעה התייחסות לזה בפרק הזהומה עם שרוליק מיודענו?
לא.'כאן אנחנו נערוך טקסי שריפה של ספרים מועתקים'
אוי, יצא להיתקל בזה בתחום אחר.טישטוש הגבולות בציבור שלנו בין השראה להעתקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: