דווקא הבנתי והתענגתי. ואגב, המנהל שליט"א הודיע בשער בת רבים (ואין לי לינק) שכעת לא מוגבלת כמות ההעלאות לשבוע, וההגבלה נותרה רק בגדר עצה טובה קמ"ל. (ציטוט).בשביל שיבינו מה אני אומר.
(וגם זה לא עזר)
דווקא הבנתי והתענגתי. ואגב, המנהל שליט"א הודיע בשער בת רבים (ואין לי לינק) שכעת לא מוגבלת כמות ההעלאות לשבוע, וההגבלה נותרה רק בגדר עצה טובה קמ"ל. (ציטוט).בשביל שיבינו מה אני אומר.
(וגם זה לא עזר)
אם מניחים את הביטויים האלו בצד ומקדישים זמן מה לבדיקת הטענות אחת לאחת ולא רק בעיתונות מוטה אלא בספרות עוד עלולים למצוא שחלקן נכונות למדי.'כנופיית צלאח א-דין', 'השלטון נמצא ביד הפרקליטות / מנדלבליט / אהרן ברק / בית המשפט', 'דמוקרטורה'
לא דנתי בנכונותן של הטענות, אלא אך ורק במרירות של הטוענים.אם מניחים את הביטויים האלו בצד ומקדישים זמן מה לבדיקת הטענות אחת לאחת ולא רק בעיתונות מוטה אלא בספרות עוד עלולים למצוא שחלקן נכונות למדי.
אגב הטענות האלו לא מספרות כמה רע פה אלא מצביעות על ליקוי בעקרון הפרדת הרשויות.
דווקא הבנתי והתענגתי. ואגב, המנהל שליט"א הודיע בשער בת רבים (ואין לי לינק) שכעת לא מוגבלת כמות ההעלאות לשבוע, וההגבלה נותרה רק בגדר עצה טובה קמ"ל. (ציטוט).
זה בדיוק מה שציינתי, שהטוענים על כך שהדמוקרטיה נחסמת שוב ושוב על ידי הגישה האקטיביסטית מצביעים על בעייתיות והיא גדולה מאד אבל הם לא מייבבים שרע פה מכל בחינה.לא דנתי בנכונותן של הטענות, אלא אך ורק במרירות של הטוענים.
יש גם שמאלנים רבים שמאד נהנים כאן, וחלק מהם גם זוקף זאת לזכותו של נתניהו, ועם זאת הם מודאגים מהכיוון אליו הולכת המדינה.זה בדיוק מה שציינתי, שהטוענים על כך שהדמוקרטיה נחסמת שוב ושוב על ידי הגישה האקטיביסטית מצביעים על בעייתיות והיא גדולה מאד אבל הם לא מייבבים שרע פה מכל בחינה.
אבל נניח לזה.
אבל איכשהו הנימה הקדורנית האפוקליפטית נוטה יותר, הרבה יותר להופיע בכתיבתם של אלו מהצד השמאלי.יש גם שמאלנים רבים שמאד נהנים כאן, וחלק מהם גם זוקף זאת לזכותו של נתניהו, ועם זאת הם מודאגים מהכיוון אליו הולכת המדינה.
כמדומני שזה בגלל שהשמאל אינו בשלטון כיום.אבל איכשהו הנימה הקדורנית האפוקליפטית נוטה יותר, הרבה יותר להופיע בכתיבתם של אלו מהצד השמאלי.
הטרחתי את עצמותי, וזה מה שדליתי:האם הדברים לא נאמרו כהוראה מיוחדת למשוררנו @אוריצפת ?
הגבלת פתיחת אשכולות שיתופים זמנית.
כל אחד מהחברים בקהילה מוזמן להעלות שיתוף אחד + שיר אחד בשבוע. וזהו. לא יותר.
אז מדוע זמנית?
תקוותי שלאחר תקופה שנתרגל לקצב השיתופים הרצוי, נוכל לחזור להעלאה חופשית, כאשר כל אחד כבר יעשה את החשבון בעצמו מתי השיתוף הוא אכן ראוי ונצרך.
מה דעתכם?
האם ארבעה חודשים פחות חמישה ימים הספיקו?
הכלל הופנם והובן ההיגיון שבו, וכבר אפשר לוותר על אכיפה בעניין?
(למעט מקרי הגזמה פראית)
כבר בטלה אכיפת גזרה זו מכבר.
ולא נותרה אלא כעצה טובה קמ״ל.
עדיין, נותרה "המלצה".האם הדברים לא נאמרו כהוראה מיוחדת למשוררנו @אוריצפת ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: