לוקחת שניבעז"ה גם השבוע נפתח ספרי תהילים לרפואת איתי חיים בן אהובה.
נשאר:
ראשון
שני
שלישי
רביעי
חמישי
שישי
שבת
בשורות טובות!
צריך להגיד בשבת או היום?לאמירה בשבת, כן?
זה גם מה שאמרה לי אמא של פדות.ב''ה הוא בשיקום ורואים התקדמות כל הזמן.
כפי שכתבו כאן הוא אכן לא היה בבית בחג, כנראה סתם פייק שהופץ.
ב''ה הוא התחיל קצת ללכת בעזרים שונים, אבל עדיין צריך המון תפילות כי המצב המוחי עוד לא ברור במאה אחוז.
זה מה שפחות או יותר נאמר לי מהבוקר...(השתדלתי להתנסח בזהירות, כי באמת חשוב להם שלא יופצו יותר מידיי פרטים ללא תועלת)
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
כרגע עדיף שלאלצורך תמיכה מנשים שמתמודדות גם כן עם פגיעות ראש במשפחה
ב"ה!איציק אוחנה ב׳כיכר׳: החתן החרדי איתי חיים (בן אהובה) חמאני, שנפצע קשה לפני כחודש וחצי לאחר שנפל מגובה במהלך חתונתו ומאז מאושפז במצב קשה - התעורר בשעה טובה ומוצלחת והחל לתקשר עם בני משפחתו והרופאים.
זה הודעה מלפני יותר משבועייםאיציק אוחנה ב׳כיכר׳: החתן החרדי איתי חיים (בן אהובה) חמאני, שנפצע קשה לפני כחודש וחצי לאחר שנפל מגובה במהלך חתונתו ומאז מאושפז במצב קשה - התעורר בשעה טובה ומוצלחת והחל לתקשר עם בני משפחתו והרופאים.
נשאר רביעי נכון?לקחתי שישי
נשאר:
שלישי
רביעי
צריך להגיד בשבת או היום?
נשמע קצת מלחיץ.. ה' יעזור.זה גם מה שאמרה לי אמא של פדות.
קראתי,קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
נאמר כבר למעלה.מה מצבו?
יש שיפור?
ב"הנאמר כבר למעלה.
יש כל הזמן שינויים קטנים. אבל אני לא רואה לנכון לפרט כאן.
בכללי המצב משתפר מיום ליום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: