לא יאומן!!!!החתן החרדי איתי חיים (בן אהובה) חמאני, שנפצע קשה לפני כחודש וחצי לאחר שנפל מגובה במהלך חתונתו ומאז מאושפז במצב קשה - התעורר בשעה טובה ומוצלחת והחל לתקשר עם בני משפחתו והרופאים.
איזה כיף לשמוע ברוך ה'החתן החרדי איתי חיים (בן אהובה) חמאני, שנפצע קשה לפני כחודש וחצי לאחר שנפל מגובה במהלך חתונתו ומאז מאושפז במצב קשה - התעורר בשעה טובה ומוצלחת והחל לתקשר עם בני משפחתו והרופאים.
?מטעם מי ערב החיזוק????
הכלה מקסימה. מגיעה מדברת מהלב נהדר. באמת מחזקת.
הערב לא אורגן על ידה ואני לא חושבת שהיא מודעת למה שהיה בו מעבר לדברים שלה.
השאלה מטעם מי הערב.
רק תבדקו.
לא יכולה לכתוב כאן עוד
זה נכון ב''ה.ח ב ר ה , תתעוררו!!!!!!!!!!
המצב אכן זוהר ונוצץ!!!!!
חו"ח חו"ח מצב היה יכול להיות הרבה יותר גרוע....
וב"ה ה' שומע לתפילותינו ואיתי ב"ה מגיב בתזוזות גפיים ועיניים וזה משהו ענק שחייב הודיה לה' יתברך!!!!
חייב אדם להודות על הרעה כשם שמברך על הטובה וקל וחומר על כל טובה קטנה ככל שתהיה!
ואין סגולה יותר טובה מאשר הודיה על כל התקדמות ולו הקטנה ביותר בהחלמה של איתי.
ובעז"ה שנזכה בקרוב ממש לשמוע בשורות טובות- שאיתי קם על רגליו ומתקשר רגיל עם אשתו ומשפחתו
בשורות טובות!
שכנה שלי היתה מורדמת ומונשמת בקורונה במצב קשה מאוד במש חודשים וחצי [נועה בת תמר, למי שזוכר].קראתי,
נכון, בהחלט צריך להמשיך להתפלל, אם אתם זוכרים בתחילית הקורונה דובר יולדת במצב קשה ואחר כך כולם שמחו שהיא השתחררה ב"ה אבל היא השתחררה על כיסא גלגלים ולא בטוח שתוכל ללכת בכוחות עצמה,
(לא יודעת מה מצבה כיום),
כמובן שזה לעצמו נס ענננק אבל צריך להבין שלא הכל נגמר עם ההתעוררות והשחרור וצריך להמשיך להתפלל
אבל שמפרסמים כאן התקדמות זה טבעי להגיב בשמחה, כי אנחנו רואים איך התפילות פועלות וזה מעודד, אז לא צריך להגיד לכל מי שמגיב בשמחה שהמצב קשה, אני לא חושבת שיש מישהו שלא יודעה שהדך ארוכה וצריך להמשיך להתפלל, אז כמו שאנחנו מצטערים אנחנו צריכים גם לשמוח -וזה מעודד.
בדיוק אליה התכוונתי היא גיסתה של אחותי , מצער לשמוע שעדיין לא חזרה לעצה, לא התעדכנתי הרבה זמן בעז"ה תחזור לעצמה במהירות.שכנה שלי היתה מורדמת ומונשמת בקורונה במצב קשה מאוד במש חודשים וחצי [נועה בת תמר, למי שזוכר].
היא אגב, היתה שכנה דלת מול הכלה כשגרו בנין שלנו במשך למעלה מעשור.
כשהיא שומעת איל מדברים על ערות ועירנות וכו' היא יודעת טוב במה מדובר ותמיד מהסה בי ואומרת "הם לא יודעין בכלל מה זה אומר".
ולמה אני מדגישה את זה?
כדי שלא תרפו.
השכנה עד היום לא חזרה לעצמה לגמרי....
זה לא שהוא ער ועירני.
יש לו שעו של ערות [לא עירנות], ואז הוא מתקשר, לא בשיח.
לא מפחיתים חלילה מגודל הנס. זה לא מובן מאליו בכלל. זה מס לפי כל קנה מידה. והגדרה.
אבל אל תרפו
בבקשה!
כדי שנוכל לכתוב בקרוב בעז"ה
"החתן ער, עירני, מדבר ומתהלך"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: