השנה הכל מסונכרןיש מישהו שעשה דרך אחד המסלולים.... ויכול לשלוח לי סריקה של המסמכים,
(גם לגברים וגם לנשים)
בתודה מראש
פירוש?השנה הכל מסונכרן
השנה הכל מסונכרן
פירוש?
כך שהמסמכים השנה הם לא בדיוק אופציה בטוחה...יש מישהו שעשה דרך אחד המסלולים.... ויכול לשלוח לי סריקה של המסמכים,
(גם לגברים וגם לנשים)
בתודה מראש
מה הכוונה הממשק הישיר??כל אלו שנכנסים לממשק הישיר,
אם הם תופסים זיוף הם עושים משהו חוץ הורדת פרופיל הסטודנט?אחד מהנציגים אמר לי שהשנה הם הולכים ללכת מאוד בחומרה על זיופים..
שהשנה יש לנו מערכת ישירה שבו אני מדווח את כל הנרשמים, ואז הם פשוט נכנסים לרב קו אונליין מזינים את השם והת"ז שלהם ומבצע בדיקה, ואם אני רשמתי אותו בממשק אז הוא יכול לעבור מיד לטעינת הפרופיל ואין צורך להעלות את כל המסמכים הנדרשים כבעבר כמו אישור לימודים / כרטיס סטודנט וכו' הוא צריך להעלות למערכת רק צילום ת"ז,מה הכוונה הממשק הישיר??
אם הם תופסים זיוף הם עושים משהו חוץ הורדת פרופיל הסטודנט?
איך נרשמים אצלך?כאחד שעובד במכון למורים, ואני שאחראי להעלות את כל הנרשמים למערכת רב קו אונליין, אני יכול להגיד להם שהשנה הם בודקים בשבע עיניים, רק בשבוע האחרון קיבלתי מרב קו אונליין 2 פניות עם שמות לאימות אם הם לומדים אצלינו...
מה שלא קרה בשנים עברו...
(זה כמובן רק שמות של אנשים שהעלו לבד למערכת מסמכים, כל אלו שנכנסים לממשק הישיר, אנחנו מכניסים אותם כך שאותם הם לא בודקים, זה מבחינתם במסלול בטוח)
כך שהמסמכים השנה הם לא בדיוק אופציה בטוחה...
מניסיון..
אחד מהנציגים אמר לי שהשנה הם הולכים ללכת מאוד בחומרה על זיופים..
אגב, ההרשמה אצלינו במכון הולכת להיסגר ביום ראשון הקרוב, לאחר מכן כבר לא יוכלו להזמין השנה, רק לפ"ה, אז אם זה מעניין אתכם כדאי לכם להזדרז להירשם..
בהצלחה
02-3137750איך נרשמים אצלך?
נכון@שלמה ויסברג אם אני נרשם בטלפון אז לא צריך שום מסמך?
הבנתי נכון?
יש מה לעשות אם עשו סטודנט ''ריק'' והם חסמו את זה?02-3137750
קוד נציג 2000
אתה יכול גם להירשם אצל הרבה נציגים שיש כאן בפורום..
לאחרונה משרד התחבורה פשוט חסמו את כל אלו שהעלו מסמכים ריקים, כמו כן הם עושים כל הזמן הצלבות עם המכללות (בכל אופן אצלינו זה כך היה בתקופה האחרונה במכון למורים, שהם מתקשרים לשאול אותי על כל מיני סטודנטים אם הם באמת לומדים אצלינו)יש מה לעשות אם עשו סטודנט ''ריק'' והם חסמו את זה?
יעזור אישור לימודים ממכללה של הבן (הבן באמת לומד) על שם האב?
(המספר טלפון תקין?)
תודה!!לאחרונה משרד התחבורה פשוט חסמו את כל אלו שהעלו מסמכים ריקים, כמו כן הם עושים כל הזמן הצלבות עם המכללות (בכל אופן אצלינו זה כך היה בתקופה האחרונה במכון למורים, שהם מתקשרים לשאול אותי על כל מיני סטודנטים אם הם באמת לומדים אצלינו)
(כל אחד שמעלה מסמך "ריק" צריך לקחת בחשבון את הסיכון מול הסיכוי...)
לכאורה זה לא יעזור כי זה הולך לפי מספר זהות, אולי אולי אפשר לנסות להירשם במכללה, לא בטוח שיעזור אבל אפשר לנסות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: