תודה!הכל מקסים!
ומעבר להשקעה והתוצאה הנהדרת, תדעי לך שזכיתם! אליהו הנביא אצלכם בבית!!
(מובא בספרים שיש בזה ענין גדול לערוך ברית בבית דווקא)
גם אני עצמאית, מכירה את זה טוב...שאפו על ההפקה,
אירוע מטורף!
הייתי עושה את זה כשבע ברכות, כבר מצווה,
אבל... לא כברית.
לא חושבת שזה מתאים ליולדת משום בחינה.
יולדת צריכה לנוח, ולא אני אמרתי זאת, אלא התורה.
רק לדמיין את הבית אחרי אירוע כזה, ואת ההגשה, ואת האחריות והצלחות... גם אם הכל מוכן.
כשאני עשיתי ברית, ביקשתי מבעלי שידאג להכל ואפילו לא ישתף אותי, כי רק המחשבה על המיני אירוע הזה עשה לי סחרחורת.
ואני לא אחת מפונקת, אני אחת שחוזרת לעבודה אחרי שבועיים (עצמאית)
חותכים פילה סלומון לרצועות דקות ככל הניתן.מדהים!!!
המון מזל טוב!! והרבה נחת יהודית!!
איך עשית את פרחי הסלמון? תיבול/תבניות?
הפקה מרשימה.אחרי הפרויקט הזה שהסתיים בשעה טובה עוד לפני הלידה, הגיע הפרויקט האמיתי והמרגש.
הפעם, לאחר 3 בריתות שונות (אחת בחג ראשון של סוכות, אחת בבין הזמנים עמוסת משתתפים ואחת ביום צום...) החלטתי לקפוץ למים ולהכין את כל הברית לבד. ואם אפשר- שגם הסעודה תיערך בבית.
רצה ה' והכניס לנו את רעיון הבניה ככה שניה לפני הלידה, כך שהיה נראה לי שענין ההכנה העצמית הולך להתבטל.
אבל ב"ה צלחנו גם את זה...
ולמה אני משתפת את זה פה? קודם כל כדי לקבל מחמאות... ושנית כל- להראות שזה אפשרי ובכיף...
התחלתי זמן רב מראש להתכונן, התחלתי בחיפוש השראות לקונספט, פינטרסט וכאלו... הגעתי לצבעים ולסגנון הרצוי מבחינתי, הכנתי רשימה בסיסית של צבעים לעריכה ואז עברתי לתכנון התפריט.
השקעתי זמן ומחשבה בתכנון כל מנה שיתחברו כל מרכיביה למנה יפה טעימה ומאוזנת והעיקר- לא קשה להכנה.
ואז התחלתי טיפין טיפין, כחודש וחצי לפני התאריך המשוער, בכל פעם מרכיב אחד או שניים בימים שנחה עלי הרוח. כולל הכנה, אריזה הרמטית בכמה עטיפות ו-למקפיא החדש שבלע בדממה הכל.
למי זה לא מתאים?
* לכאלו שלא מכינים לפני הלידה כלום/ שלא יודעים אם תיהיה ברית או קידוש...
* לכאלו שלא אוהבות את ההתעסקות במטבח/ בארגון הנ"ל
* לכאלו שאין להן שניה מיותרת בחיים
* לכאלו שפשוט לא רוצות את זה על הראש...
אז מה היה לנו כאן?
עריכה, כלים וחלק מהאוכל בגווני שחור- זהב- ירוק ומעט לבן.
בנוסף לעריכה הבסיסית רציתי להוסיף אווירה, פירגנתי לעצמי בכיף עוד כמה עשרות שקלים, בכל זאת חסכתי כאן סכום נחמד...:
1. קופסאות שימורים מרוססות ספריי זהב, את הצמחים הזמנתי באליאקספרס בתוספת לכמה מאיקאה שהיו לי בבית.
עלות- 30 ש"ח
2. בלונים זהב ושחור מאליאספרס.
עלות- כמה שקלים בודדים
3. ראנרים פסים שחור לבן שלא הגיעו עדיין מסין, אולי לברית הבאה... (הוזמנו לפני חודשיים וחצי)
4. ברכונים- הכנתי בעצמי בהתאמה לקונספט
עלות- 160 ש"ח ל-40 יח'
5. כיסויים לבנים לכסאות מאחותי היקרה שיש לה גמ"ח, רק לאחר שנפרסו ראיתי שהם במצב גמור...
6. בסיסי זהב לכל סועד- באליאקספרס לא מצאתי במחיר הגיוני אז פשוט חתכתי מלבנים מגליון זהב, 6 מכל גליון.
עלות- 35 ש"ח
7. סרט ירוק לקשירת הסכו"ם- סתם התקשקשות בזמן שהקונגו חפר לי בראש...
והנה תמונות מהעריכה:
עזרת הגברים בסלון-
צפה בקובץ המצורף 582265
עזרת הנשים בחדר החדש שנוסף עם המשרד
צפה בקובץ המצורף 582266
צפה בקובץ המצורף 582268
תודה, איזה כיף לשמוע...מדהים. ממש אהבתי. הכל.
הצבעים, המנות, הסגנון
בטוב טעם...
אני רק חושבת לעצמי אם אני הייתי מפיקה כזה דבר לברית.. מישהו היה דואג לאשפז אותי...
אה... איך עשית את זה???? אל תגידי שזה לא עבודה, רק להסביר איך לסדר, ומה להגיש ומתי ולהפשיר בזמן ולחמם... והכל.. למי יש סבלנות???
את כנראה יצוקה מחומר אחר.
זה אדיר.
המון המון מזל טוב והרבה נחת!!
באיזה מילות חיפוש השתמשת?התחלתי בחיפוש השראות לקונספט, פינטרסט
נראה לי פשוט כתבתי-יצא לך מדהים!!!
באיזה מילות חיפוש השתמשת?
בודאי שטובים.אחד הדברים!!!
סתם שאלה -
הסלמון והשיק טובים בהקפאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: