באיזו תחנה צריך לרדת בקו 415?מבחינת תחבורה,
בהלוך מירושלים 415 ממש קרוב,
צומת שמשון ואחכ" כמה דקות הליכה.באיזו תחנה צריך לרדת בקו 415?
יש קו, נראה לי 28 מהביג בבית שמש שמגיע ממש קרוב לאיקאה...
בהלוך אני לא יודעת איפה הוא עוצר אבל בחזור ממש ממש קרוב לאיקאה - עוצר גם בצומת שמשון...
ההיתי שם לפני שבועיים , המסעדה פתוחה ולא צריך תו ירוקומה קורה שם כעת מבחינת קורונה? צריך תו ירוק? המסעדה פתוחה?
מה היה מצב העומס שם?הייתי שם אתמול המסעדה פתוחה ולא צריך תו ירוק
יש עכשיו סייל הרבה מוצרים ממש בזול https://www.ikea.co.il/collection/popular/1
איזה קוים מגיעים מבית שמש?
28 מהביג עד ממש לאיקאהאיזה קוים מגיעים מבית שמש?
יורדים בצומת הר טוב, והולכים (יחד עם כל עם ישראל) רגלית כעשר דקות הליכה נחמדה ודי בטיחותית ומגיעים).איך מגיעים ממודיעין עילית לאשתאול ?באיזה תחנה יורדים מקו885 כמה זמן הליכה רגלית?
והאם הדרך בטיחותית.?
הייתי אתמול, עמוס מאד אבל לא נורא ביחס לאיקאה.מה היה מצב העומס שם?
הייתי גם ולא רק אתמול.הייתי אתמול, עמוס מאד אבל לא נורא ביחס לאיקאה.
חשוב לדעת שבאופן כללי יש שם הרבה חרדים וכמעט אין בני דודים, בשונה מסניפי ראשל"צ ונתניה, והמבין יבין).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: