ספרא אומר ספרא יודע
משתמש פעיל
יש לי מחשב וינדוס 7 שעשיתי לו שיחזור והקוד חזר להיות הקוד הקודם
איך אני יכול לשנות אותו חזרה או לאפס את זה?
מה המצב הנוכחי - אתה יכול להיכנס למחשב או לא?יש לי מחשב וינדוס 7 שעשיתי לו שיחזור והקוד חזר להיות הקוד הקודם
יש לך איזה דיסק התקנה של מערכת הפעלה כלשהיא או מערכת הפעלה חיצוניתיש לי מחשב וינדוס 7 שעשיתי לו שיחזור והקוד חזר להיות הקוד הקודם
לאמה המצב הנוכחי - אתה יכול להיכנס למחשב או לא?
לאיש לך איזה דיסק התקנה של מערכת הפעלה כלשהיא או מערכת הפעלה חיצונית
אשמח אם מישהו שיש לו את זה מוכן יוכל לומר כמה מקום זה תופס.תוריד את זה
אחרי ההורדה תכניס אותו לדיסק נשלף ריק על ידי התוכנה הזאת. (מדריך) (זה יימחוק לך את כל החומר בדיסק נשלף אז לתשומת ליבך שיהיה ריק..)
תפעיל את המחשב דרכו (F12 או F10 ברוב המחשבים מייד בהפעלת המחשב ובחירה בדיסק הנשלף..)
אחרי הפעלת המחשב תעשה את הצעדים הבאים.
צפה בקובץ המצורף 433617
בחלון שייפתח (שים לב שנפתח באמת מהמחיצה שמערכת ההפעלה נמצאת עליו..)
יופיעו לך שמות המשתמשים תבחר תשנה ותמחוק להנאתך..
צפה בקובץ המצורף 433618
צריך לזה דיסק אונקי עם נפח של לפחות 2GBאשמח אם מישהו שיש לו את זה מוכן יוכל לומר כמה מקום זה תופס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: