חייב להגיע? או שיש להם אתר?יש חנות עודפים של רובינס באשדוד
יש שם מחירים ממש זולים
העניין הוא שזה עניין של מזל...
כל יומיים מחליפים שם תצוגות ומחירים
אין אתרחייב להגיע? או שיש להם אתר?
אשמח לדעת גםלאחר בירור אצל חברים קבלתי המלצה על החו\נות הזאת, https://www.take-it.co.il/
חבר שלי שקנה שם אמר שאין לו אחריות שהספות שנשמרות 10 שנים כמו חדש, אבל זה ספות ממש טובות,
אזז אני הולך לקנות שם את הספה הזאת - https://www.take-it.co.il/product/ספת-אירוח-מעוצבת-תלת-מושבית-נפתחת-למיטה-כולל-ידיות-צד-דגם-025-צבע-שחור-קטיפה
אז נעדכן בהמשך אם נפלנו בפח או לא..
בכ"א אם יש למישהו אינפורמציה על החנות הזאת נשמח אם יעדכן
אני רוצה לקנות שם כיסאות לפינת אוכל , אבל רוצה לוודא שיש להם לפני שאני מגיעה.יש חנות עודפים של רובינס באשדוד
035545473אני רוצה לקנות שם כיסאות לפינת אוכל , אבל רוצה לוודא שיש להם לפני שאני מגיעה.
יש דרך ליצור איתם קשר?
לגבי ספות היבואן מירושלים למשהו יש ניסיון איתם? הם עושים מכרה בבני ברק , מומלץ ללכת על זה? אמינים:? סחורה טובה? אשמח לקבל מידע מבעלי ניסיון. תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: