דרוש מידע איפה קונים ספה?

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
קנינו עכשיו ספה ב"שולחן מלכים". ספה נוחה, לא יקרה, מבד. ספה של תצוגה, יש להם מלאי גדול של תצוגה שהם רוצים למכור במחרים טובים, וכמובן שירות טוב. בהצלחה!

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
יש במאה שערים 2 חנויות רהיטים יד שניה באחד מהם יש כאלו שממש חדשים עם הניילונים [ לא יודע למה קוראים לזה יד שניה אוליי לא הכל יד 2] מאוד מאוד זול שם יש הרבה מציאות ......
כנסו ......
תהנו....
עדכנו....:)

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
רק אזהרה לגבי יד שניה - חשוב לדעת שיכול להיות פשפשים או חרקים אחרים בספות ישנות, במיוחד כאילו שעמדו בחוץ הרבה זמן (כנ"ל מזרונים וכסאות עם ריפוד). פעם קנינו מזרון יד שניה וזרקנו אותו למחרת אחרי שהבן שלי קם מלא בעקיצות...:eek:

קרית הרצוגית

משתמש רשום
ערב טוב,
אשמח לשמוע האם משהי מכירה את החנות מרכז הספות בבני ברק? אשמח לשמוע על טיב המוצרים מבעלות ניסיון שרכשו שם. אני מחפשת ספת עור באיכות טובה.
תודה לכל העונות!
חודש טוב ומבורך!!

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
ערב טוב,
אשמח לשמוע האם משהי מכירה את החנות מרכז הספות בבני ברק? אשמח לשמוע על טיב המוצרים מבעלות ניסיון שרכשו שם. אני מחפשת ספת עור באיכות טובה.
תודה לכל העונות!
חודש טוב ומבורך!!

אנחנו קנינו ב"מרכז הספות" בבית שמש. מרוצים מאד. אם את רוצה דווקא עור, חשוב מאד מאד לקנות ספה שהיא 100% עור מכל הכיוונים (גב, צדדים וכד'), אחרת תאכלי קש, אחרי שהדמוי עור יתחיל להשתפשף ולהתקלף...

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
קנינו שם ספת עור לפני 12 שנה. עדיין נראית יפה מאד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה