ואהבת כמוך
משתמש פעיל
לא מוגזם המחירים? אם אני צריכה חולצה לכל יום בשבוע..
למשהי יד בצעות במחירים סבירים?
למשהי יד בצעות במחירים סבירים?
פתח צואר פתוח- הייתי שם שבוע שעברראיתי בתחילת העונה גם ב Stradivarius אבל צריך לקנות שתי מידות מעל כי הן סופר צמודות
אפשר תמונה?יש בדלתא חולצות שהן במקור חולצות בית ספר (צבעוניות עם שרוול ארוך או 3/4)
הן לילדות אבל המידה הכי גדולה מתאימה גם לנשים
יש אותן רק באתר (אפשר להזמין ולאסוף מהחנות -זמין רק בערים מסוימות ממש, למדוד ומקסימום להחזיר או משלוח עד הבית ב20 שקל) יש טבלת מידות, ויש צבעים מוצלחים
חולצות 3/4 39.90 לאחת, 6 חולצות ב100 ש"ח!!! https://www.delta.co.il/school_/girls/ldk1937_lm14q
חולצה שרוול ארוך עכשיו במבצע 19.90! אני הזמנתי ומחכה שיגיע, נראה טוב ויפה הלוואי שאכן כך
מצטרפתמלי ביי פיים
מצטרפת...בלת"ק
קניתי העונה בפוקס
יש להם חולצות חלקות מבד כותנה נעים, לא נמצדות
שרוול 3/4 ופתח צוואר סגור
ממש ממש טובות!!
יש איפה שיש את החנות סקול ברבי עקיבא תשעים ומשהויש חנות שרייבר בבני ברק?
איפה אפשר להשיג חולצת טומי בבני ברק?
בייסיק ממש חולצת בסיס-נצמדת!!אני קונה בביסיק בבני ברק יש להם ברבי עקיבא מול חזון איש וכן בהשומר בזור שיכון ה' אני מאוד מרוצה.
יש להם גם ארוך גם 3/4 המחיר עד למידה 46 3 ב100 מידות 48-50 3 ב120 יחיד עולה בסביבות 40-50 שח
כמה עולה?יש חנות מהממת שקוראים לה דה של סטיישן,
יש להם סניף בירושלים ועוד סניף ברבי עקיבא בבני ברק
יש להם חולצות איכותיות מאוד מבדים נעימים בטירוף,
ובעיקר-
מגוון ענננננק של צבעים להתאים לכל צורך,
לפעמים שמלה עם חולצה 'כמעט' בצבע מורידה מהיופי של הבגד.
ובשל סטיישן אפשר להתאים חולצה בול בצבע הרצוי.
בקיצור-
ממליצה בחוום!
זה חולצות בסיס לא?יש חנות מהממת שקוראים לה דה של סטיישן,
יש להם סניף בירושלים ועוד סניף ברבי עקיבא בבני ברק
יש להם חולצות איכותיות מאוד מבדים נעימים בטירוף,
ובעיקר-
מגוון ענננננק של צבעים להתאים לכל צורך,
לפעמים שמלה עם חולצה 'כמעט' בצבע מורידה מהיופי של הבגד.
ובשל סטיישן אפשר להתאים חולצה בול בצבע הרצוי.
בקיצור-
ממליצה בחוום!
אין בסניף הזה רק בסניף בקרית הרצוגיש איפה שיש את החנות סקול ברבי עקיבא תשעים ומשהו
למה לא?א
אין בסניף הזה רק בסניף בקרית הרצוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: