מה העלויות שלהם.ועסקן
ובעיקר איך השירות ואיכות הקליטה?
מה העלויות שלהם.ועסקן
אני משתמש עם דרך המלך, ובינתיים הסינון מעולה
לגבי הכשרות שמעתי שזה לא טוב, וכן בקהילה שלי דרשו ממני להחליף את זה [ואני מקבל את זה ברצון ובשמחה]
ואני מתעניין לגבי מכשירים אחרים, ובנוסף להדרן ועסקן שמעתי את השם "דלתא" האם מישהו מכיר את זה? מה זה? איך זה עובד?
מה העלויות שלהם.
ובעיקר איך השירות ואיכות הקליטה?
מעוניין ליצור קשרכדאי להזדרז, ניתן ליצור קשר באישי או במייל
מעוניין ליצור קשר
אשמח מאד לשמוע פרטיםהם כן.
אולי יש סוכנים שמוכרים מכשירים שלהם.... (תקרא לזה איך שתרצה)
אחרי שהתקשר אלי סוכן של עסקן ושכנע אותי לקנות ממנו מכשירים לגמ"ח שלי, בררתי בגמח נוסף והוא אמר לי שהוא קנה לאחרונה את אותו מכשיר בדיוק עם הגנה של נטפרי ב-200 ש"ח פחות למכשיר.
אם יש פה מישהו שמעוניין בפרטים אני יכולה לברר בקלות.
מכיר אישית את המוכר אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות בנאדם ירא שמיים והכי זול בשוק!!!צירפתי תמונה של המכשירים
וזה המחירים:
הקטן עלה 420
הגדול 500
סים נטפרי ווייז בלבד 14 ש"ח ללא כל התחייבות.
מקווה שיביא תועלת, וכמובן אם עסקן\כל חברה אחרת מצליחה להתחרות איתם אשמח לדעת צפה בקובץ המצורף 941046
לעסקן יש אופציה עם מצלמהאני מעוניינת במכשיר עם וויז וגם מצלמה בלבד יש להשיג כזה דבר? איפה? מה הכי מומלץ?
אשמח לשמוע ולהחכים...
גם אני לא נתקלתי בשום בעיה. אפילו מצלמה אין שם ולא נגן - רק וייז ופנגו.לנו יש ווייז של דרך המלך כבר תקופה ארוכה
לא ראיתי שום בעיות בסינון
זה מכשיר עם וייז ופנגו בלבד
בלי חנות ובלי דפדפן
עובד מצוין - ולא שוחט את הכיס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: