אני מדברת במחירים האלו רק נעלי יום חולגם וגם. יש לפאפיה ליין מיוחד לחרדים שלא מופיע באתר ולא נמצא בחנויות שלהם שבאזורים לא חרדים. וזה כמובן נמכר יותר ביוקר ב200-250. ואין על זה כמעט מבצעים.. כי לחרדים יש המון כסף!!
אני קונה באתר במבצעים. בד"כ נעלי בובה 2 זוגות ב200.איפה את קונה פאפיה ב150? בכל החנויות שאני מכירה זה עולה 200..
גם אצלי.רק אצלי הנעליים של פאפיה השתפשפו כבר בשימוש הראשון?
מדובר בנעלי עור-מט
ולא לק או עור נחש, שמחזיקות מעמד
מקומם ממש...ניסיתי לדבר איתם אבל לא היה עם מי. אחרי כמה ימים הם תלו שלט שמודיע על כך שאין אחריות על הנעליים מהסוג הנ"ל.גם אצלי.
איפה?במודיעין עילית יש חנות עודפים של פאפיה (פונפנו)
נעליים מצוינות ויפות מעונה קודמת
90 ש"ח לזוג.
אוף !!! הרגע קניתירק אצלי הנעליים של פאפיה השתפשפו כבר בשימוש הראשון?
מדובר בנעלי עור-מט
ולא לק או עור נחש, שמחזיקות מעמד
רשב"י 23איפה?
רשב"י 2
לאוקוראים לחנות פאפיה?
קניתי לפני בין הזמנים, בקניון מלחה.איפה את קונה פאפיה ב150? בכל החנויות שאני מכירה זה עולה 200..
הייתי בדיוק באותה בעיהסליחה על ההקפצה,
מחפשת נואשות סטים לילדות בנות 3 ושנה
גם כשאני מוצאת זה לרוב שתי שמלות, שמלה אני פחות אוהבת לתינוקת, או חולצה ומכנסיים שאז הגדולה תלבש חולצה ועם חצאית לא קשורה.. (הרגע עשתה 3 ועדיין לא התרגלתי לרעיון) מעדיפה שמלה לגדולה עם סט חולצה ומכנסיים לתינוקת או משהו חמוד אחר.
אם יש לכן רעיונות למקומות הגיוניים במחירים שפויים באזור ירושלים- בית שמש, ממש אשמח!!
קידס בייסיק. ראיתי בדיוק את מה שאת מחפשת.סליחה על ההקפצה,
מחפשת נואשות סטים לילדות בנות 3 ושנה
גם כשאני מוצאת זה לרוב שתי שמלות, שמלה אני פחות אוהבת לתינוקת, או חולצה ומכנסיים שאז הגדולה תלבש חולצה ועם חצאית לא קשורה.. (הרגע עשתה 3 ועדיין לא התרגלתי לרעיון) מעדיפה שמלה לגדולה עם סט חולצה ומכנסיים לתינוקת או משהו חמוד אחר.
אם יש לכן רעיונות למקומות הגיוניים במחירים שפויים באזור ירושלים- בית שמש, ממש אשמח!!
בלידר יש סטים בעיקר לפני החגים, חגי תשרי ופסח.קידס בייסיק. ראיתי בדיוק את מה שאת מחפשת.
גם בלידר יש כאלו דברים, אבל ראיתי לפני ר"ה, לא יודעת מה עכשיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: