איך מגיעים אליהם טלפון משפחה משהו...בקדושת אהרון 5 ראיתי ב89 והיה עוד 10 אחוז הנחה אז זה בערך המחיר שאת מחפשת היה בכל הצבעים והמידות דגמים מדהימים
צבע קאמל ראיתי בירושלים בחנות בני מלכים שבסנטר 1אני מחפשת גם בצבעים קאמל, אפור ושחור לתינוק בן 7 חודשים.
א כל איזה רחוב זה בירושלים?אני חיפשתי בנרות קטיפה שחור והתייאשתי
הייתי בליטל פרינסס דוקא אבל לא היה מה שרציתי בגוון
זה ברב שפע למעלהא כל איזה רחוב זה בירושלים?
ב כל ראית אולי תגוון שאני מחפשת בין כחול לסגול?? דחוף
הזמנתי בנקסט, מגיע תוך 4 ימים בערך.לחתונה
אגב התקשרתי הם לא עונים יש לכם עוד רעיון?? אבל צבע תכלת או כחול
דבר ראשון איזה תינוק ממי !!הזמנתי בנקסט, מגיע תוך 4 ימים בערך.
בתחילה השתמשתי כמו שהוא, בהמשך פרמתי את התפר שמחבר את המצחיה אל הכובע, כך שהוא יותר דומה לקסקט [מצורף תמונות]
בתמונה הראשונה זה בגיל חודש וחצי, הכנסתי קפל קטן מאחור - כדי שזה יעמוד לו טוב יותר.
בהמשך פתחתי את הקפל, וזה עמד לו טוב כמו שהוא.
יכולה לתת לי את המספר?יש בבני ברק מישהי שתופרת אישי במחירים ממש מצחיקים 20 שח לקסקט
אשמח לפרטיםיש כאלו שתופרות לפי הזמנה,
חברתי עשתה אצל מישהי בב"ב.
אם תרצי פרטים, תפני בפרטי, ואברר לך.
יש מישהי במודיעין עילית,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: