לא תמיד יודעים את כל הבעיות מראשאם ההריון תקין והכל בסדר
רק מעייני הישועה
אז את אומרת שהאוירה יורת חשובה מחס וחלילה שיקרה משהו?תלוי מאד
מעייני הישועה אוירה חרדית נעימה ושמורה הגברים יכולים להסתובב במחלקה חופשי לעומת תל השומר וכו...
מעייני הישועה מתערבים יותר מהר פחות מקצועיים לעומת תל השומר..
אני ילדתי במעייני הישועה והייתי מרוצה
היה פשלה גדולה מאד!!! שבתל השומר לכאורה היא לא הייתה מתרחשת...
אבל ילד הבא שלי אני גם ילך לשם בעז"ה כי בסוף האוירה מאד חשובה..(לי באופן אישי וגם קרוב לבית מעלה ענקיתת )
וכמובן הכי חשוב לא להיות נעולים כי לרצות ללדת בלינאדו ולנסוע עם צירים מטורפים שעה וללדת בסוף באמבולנס פחות ממולץ לדעתי !!
בהצלחה ואל תשכחי להתפלל בזמן הנכון והמתאים עם השליחים הנכונים !!!
לי הייתה מילדת שהגיעה מאסותא כממלאת מקום במעייני הישועה כך שמה שנגזר...
ואל תשכחי שגם בכל מקום אחר יש סטאזרים.....
אז את אומרת שהאוירה יורת חשובה מחס וחלילה שיקרה משהו?
בואי אל תסחפי מעייני הישועה בסוף זה בית חולים עם הכי הרבה לידות .....אז את אומרת שהאוירה יורת חשובה מחס וחלילה שיקרה משהו?
מה הקשר? את יודעת כמה סיבוכים יכולים לקרות בלידה עם הריון תקין?אם ההריון תקין והכל בסדר
רק מעייני הישועה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: