כן, בגדולבאופקים דירה חדשה מקבלן זה בערך 1,300,000, ברכסים דירה חדשה מקבלן זה 100 אל"ש יותר, לא?
יש פרסומות עכשיו גם על 3 חדרים ב 1,330,000, על הנייר
כן, בגדולבאופקים דירה חדשה מקבלן זה בערך 1,300,000, ברכסים דירה חדשה מקבלן זה 100 אל"ש יותר, לא?
מה שזה נראה שרכסים כן קצת יותר יקר מאופקים אבל לא בפער משמועותיכן, בגדול
יש פרסומות עכשיו גם על 3 חדרים ב 1,330,000, על הנייר
הציבור החרדי גדל כל שנה ב4% לכן יש כל שנה 9,000 משפחות חרדיות חדשות (זו"צ)למה זה אמור להיות אחד על חשבון השני,
יכול להיות שגם חיפה וגם אופקים יתפתחו (אגב כבר עכשיו הם דיי מפותחים מבחינה חרדית)
הציבור החרדי גודל בלי עין הרע כל שנה ב 4% ברוך ה'
האנשים הללו צריך לגור היכן שהוא
ולכן בונים דירות חדשות לציבור החרדי- ובמידי שנה-האנשים הללו צריך לגור היכן שהוא
כן , התכוונתי לפרסום של רקורד, באמת אין לי שום מידע עליהםאיפה יש ברכסים 3 חד' ב1,330,000?
חברת רקורד ? בדקת אליהם? כי בגוגל אין שום מידע
לי ידוע שבעץ השקד וכפיר תיאמו מחירים ל- 1,530,000
יש מרחק גדול בין חיפה לבאר שבע.
בנוסף, באר שבע היא עיר בעייתית בתקופה האחרונה, עם השתלטות זוחלת של בני דודינו מהפזורה.
חוץ מזה הרבה חרדים זכו באופקים במחיר למשתכןהשכונות החדשות של אופקים
שמח שבארץ שלך לא נפטר אף אחד, וגם שיש קיבוץ גלויות בהיקף כל כך גדול.הציבור החרדי גדל כל שנה ב4% לכן יש כל שנה 9,000 משפחות חרדיות חדשות (זו"צ)
+ כ1,500 שבהם כלול עולים מחו"ל וכו' וכו' וכו'
ולכן בונים דירות חדשות לציבור החרדי- ובמידי שנה-
בירושלים
בבני ברק
באשדוד
בבית שמש
באלעד
במודיעין עילית ובבית עילית
בקרית גת, בתל ציון, ובעמנואל, ובעפולה, ובקרית אתא, ובפתח תקווה, ובחריש, וברכסים, בנוף הגליל, ובטבריה,
נתיבות, אופקים, גבעת זאב, צפת, קריית יערים.
--
כאמור הציבור החרדי צורך מידי שנה לא יותר מ11,000 דירות חדשות, וכאמור בונים בהתאם לצורך מספיק דירות
לכן בהחלט שרכסים או חיפה באה אחד על חשבון השניובהחלט אם לא היו בונים דירות בבית שמש קריית גת הייתה מתחרדת, ואם לא היו עוברים לקריית גת אשדוד הייתה מתחרדת
בעצם אנחנו צריכים לקוות לקיבוץ גלויות המוני יותר, בב"אוגם שיש קיבוץ גלויות בהיקף כל כך גדול.
אתה צודק לא חשבנתי את זה והנתונים האלה לא ברורים לי מספיק, בפרט אחרי מתן תורה שאנשים שבים לחיות לנצח.שמח שבארץ שלך לא נפטר אף אחד,
ייתכן אני לא מכיר את הערים האלו, באתי לומר שאם נתמקד רק על הביקוש הגדול והגידול של הציבור החרדי, הרי שרכסים היא על חשבון חיפהלדעתי חיפה ורכסים זה לא אחד על חשבון השני, אלא אחד משלים את השני.
זה אולי נכון, אבל השאלה היא איפה יותר, ואני חושב שהפער בין חיפה לאופקים הוא משמעותי, כי בחיפה כל מה שהציבור החרדי יכול לגדול זה רק על ידי התחרדות של מקומות, משא"כ באופקים שיש הרבה שטחים בשביל לבנות דירות חדשותלמה זה אמור להיות אחד על חשבון השני,
יכול להיות שגם חיפה וגם אופקים יתפתחו (אגב כבר עכשיו הם דיי מפותחים מבחינה חרדית)
הציבור החרדי גודל בלי עין הרע כל שנה ב 4% ברוך ה'
האנשים הללו צריך לגור היכן שהוא
איכות חיים זה לא רק דירה בבניין חדש.זה אולי נכון, אבל השאלה היא איפה יותר, ואני חושב שהפער בין חיפה לאופקים הוא משמעותי, כי בחיפה כל מה שהציבור החרדי יכול לגדול זה רק על ידי התחרדות של מקומות, משא"כ באופקים שיש הרבה שטחים בשביל לבנות דירות חדשות
מסכים עם על מילה, אבל מה שהתכוונתי להגיד זה שבגלל שבאופקים יש יותר אפשרויות לבנות דירות חדשות זה יעשה שציבור יגדל בכמות יותר מהר, מאשר לחרד מקומות ישנים שזה סיפור של הרבה הרבה שניםאיכות חיים זה לא רק דירה בבניין חדש.
חיי הקהילה והנגישות לכל הנצרך ביום יום, חשובים לא פחות ואולי אפילו יותר מדירה חדשה.
ובדר"כ באזורים ותיקים הנושא הזה יותר מפותח.
אם כך הציבור החרדי אף פעם לא יהיה לו שם רובבאופקים יש בניה מסיבית לציבור החילוני והבניה היא ממש באופי שלהם (בניה לגובה, מרפסות אחת מעל השניה)
בזה אתה צודק, זה תמיד אחד מהדברים שגורמים לעיר שלא תהיה מספיק חרדיתבאופקים יש בניה מסיבית לציבור החילוני והבניה היא ממש באופי שלהם (בניה לגובה, מרפסות אחת מעל השניה)
כך שבמקביל להגדלה של הקהילה החרדית שם, יש גם התגברות ונהירה של הציבור החילוני
ובמיוחד שבונים להם כעת בתי קולנוע וקניון גדול במרכז העיר
לא דיברנו על עיר שכולה חרדית אלא עיר שיש בה ריכוז חרדי גדול מאודאם כך הציבור החרדי אף פעם לא יהיה לו שם רוב
יש דיבורים כאלו, נחיה ונראה.אלא שלפי השמועות שאין לי מושג אם הם נכונות, מתוכננת בניה מסיבית גם לחרדים באזור אחר בעיר, כדוגמת הפרויקט באופקים שמאוד הצליח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: