יש לך את הטלפון שלהם?כן , התכוונתי לפרסום של רקורד, באמת אין לי שום מידע עליהם
יש לך את הטלפון שלהם?כן , התכוונתי לפרסום של רקורד, באמת אין לי שום מידע עליהם
כל מילה!כמעט כמו רכסים
שלדעתי רכסים כבר עדיפה בהרבה, ( איכות אוכלוסיה ומוסדות, מקום חרדי ממש ועוד )
מה הסביבות מחירים בערך ברכסים לדירה לא חדשה?כמעט כמו רכסים
שלדעתי רכסים כבר עדיפה בהרבה, ( איכות אוכלוסיה ומוסדות, מקום חרדי ממש ועוד )
אז תכלס מה ההסיכויים שיתפתח שם קהילה יותר גדולה,קצת סדר בנושא:
חיפה עיר ישנה
קשה להתנייד בה
עליות, מורדות,
בנינים מתפוררים
אוכלוסיה מעורבת קשה
ערבים, שמאלנים, העיר האדומה וכד'
לדעתי נתיבות תשנה את פניה בשנים הקרובות בבחינת יראי חטא ימאסו וד"לאם כבר מדברים, מה הייתם מעדיפים
נתיבות או אופקים???
כתבתי מספיק וד"לאפשר הסבר?
נראה לי שגלשנו מעטכתבתי מספיק
אף פעם לא יכלו להסתדר בלי שס"ג היום כןנו די! אמרו את זה אחרי כל בחירות
הרבה מעבר לכךזה נכון שהראש שם לא בדיוק אוהב את החרדים
בדברים החיוניים יש מחסור מטורףאבל תכלס יש שם כמעט את כל מה שהחרדים צריכים
לא נכון כ"כ (זאת אומרת הקהילה החרדית לא גדלה באחוזים)והקהילה שם כל הזמן גודלת והעתיד נראה טוב וכך בעז"ה יהיה
איזה דברים "חיוניים יש מחסור "מטורף"???בדברים החיוניים יש מחסור מטורף
אני לא אומר בגלל שקראתי כתבות, אלא אני מכיר את נתיבות מקרוב ממשלא חכמה לקרוא כתבות ממומנות ביתד של גורם שמשווק שם דירות
אם אתה מכיר את נתיבות ממש ממש מקרוב אתה בטח יודע על המחסור בכיתות לימוד (בכלל העיר), וראש העיר שעסוק במקום לפתור את הבעיה לפתוח ממ"ח (רישום של 4 בלבד)איזה דברים "חיוניים יש מחסור "מטורף"???
מענין מה שאתה אומר, יכול להיות שיש קהילות שחסר להם, אני מדבר על החידר הליטאי, לא חושב שחסר לואם אתה מכיר את נתיבות ממש ממש מקרוב אתה בטח יודע על המחסור בכיתות לימוד
בזה אתה צודק , רק קח בחשבון שזה לא הקהילה, אני דיברתי על הקהילה ושם לא חסר,ועוד דברים שבליבת היהדות כמו מקוואות, בתי כנסת בשכונות המתחדשות (נווה שרון, רמות יורם)
באופן כללי הליטאים בגלל המיעוט שלהם הם לא מרגישים עדיין חלק מהבעיותמענין מה שאתה אומר, יכול להיות שיש קהילות שחסר להם, אני מדבר על החידר הליטאי, לא חושב שחסר לו
היות שהם צמודים יחסית לקהילה הישנה הם ישתמשו בשירותי העיר העתיקהמקווה שבנחלת בראשית יהיה את כל הצרכים לציבור החרדי
וכמה שכירות מישהו יודעכמדומני בסביבות 1,300,000 (אולי אפשר למצוא קצת יותר זול)
על שכירות יש תקנון ששומר על המחירים.וכמה שכירות מישהו יודע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: