נכתב ע"י דודוס;2160444:ממליצה גם על המדלה סווינג.
יש לי גמ"ח בירושלים
אבל כרגע כל המשאבות מושאלות.
ייתכן שתתפנה משאבה בשבוע - שבועיים הקרובים.
אם רלוונטי - צרי קשר ואשמח לעזור
נכתב ע"י 701 סמייל;2160732:לי יש מדלה שתי צדדים, בפועל זה לא נח לשאוב ביחד.. מסובך כל המערכת המורכבת הזו
נכתב ע"י save as;2161086:ספקטרה דו"צ של יד שרה עושה את אותה העבודה של מדלה דו"צ (פומפ אין סטייל).
וכן, החלקים של מדלה מתלבשים גם על הספקטרה...
יד שרה משאילים רק את המשאבה עצמה ואת החלקים יש לרכוש.
נכתב ע"י דודוס;2161098:רק שהספקטרה גדולה ומגושמת יחסית למדלה סווינג שהיא קטנה וקומפקטית
נכתב ע"י שרה רבקה;2161109:ממש לא. יש לי ספקטרה קטנה, די שקטה וחזקה.
נכתב ע"י שרה רבקה;2160789:ביד שרה יש. ספקטרה דו"צ.
יש להם סניף בשערי צדק קומה 6. אם תרצי אביא לך את המספר שלהם
נכתב ע"י דודוס;2161156:באמת? אשמח לדעת דגם אם את יודעת.
ממה שאני הכרתי את המשאבות של ספקטרה שלוקחים מיד שרה, הן היו ממש גדולות ומסורבלות, וגם המון נשים טענו שהן ממש מכאיבות.
אם יש לך ניסיון אחר אשמח ממש לדעת
מחפשת גמ"ח שמשאיל דגם ספציפי -
קליניקייר דואל פרו 2 או 3
זו משאבה קומפקטית ברמת בית חולים
עדיף באזור ירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: