דרוש מידע איפה ואיך אתם תולים את הציורים שהילדים מביאים מהגן?

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
הכוונה לציורים שמביאים ביום שישי ונתלים למשך שבוע. עכשיו אנחנו תולים על הדלת של הבית. לא חושבת שזה המקום. מעונינת באיזה לוח יפה או רעיון אחר לתליה בחדר ילדים.
תודה!
לנו יש לוח מגנט בחדר, נראה לי קנינו באיקאה, שם תולים את היצירות, וכשאין מקום מפנים את הישנות...

דסי גולדברג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הם שמים במגירה שלהם את רב היצירות, את המיוחדות שבהן אני תולה לכמה ימים בלוח שעם בחדר.
אחת לכמה זמן הם מרוקנים את המגירה וזורקים בעצמם - כי אין מקום ליצירות חדשות...

לפעמים הם ממיינים, מה שווה להם יותר להשאיר

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
יאוו אתם עושים עסק... o_O
הכל נמצא בתיקיה ביום שישי מתפעלים כל השבת נמצא על הריצפה נהרס ובמוצש הכל לפח.. די ברור לכולנו.
לא הולכת לחנך אותם לאגרנות מיותרת!
ב"ה לא היו שום תקלות מה שבכ"א רצו (או שאני נורא התלהבתי) שמתי על המקרר עד שנעלם איכשהו..

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יאוו אתם עושים עסק... o_O
הכל נמצא בתיקיה ביום שישי מתפעלים כל השבת נמצא על הריצפה נהרס ובמוצש הכל לפח.. די ברור לכולנו.
לא הולכת לחנך אותם לאגרנות מיותרת!
ב"ה לא היו שום תקלות מה שבכ"א רצו (או שאני נורא התלהבתי) שמתי על המקרר עד שנעלם איכשהו..
לא חושבת שזה שכיבדו אותי ותלו לי את היצירות מהגן, חינך אותי לאגרנות, זה לא שתולים לנצח (עד שהיצירות מחזיקות את הבית...) ולא ששומרים במגירה וכל פעם שנגמרת מגרה מוסיפים עוד אחת...

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
לפני תקופה קראתי במרווה לצמא סיפור ילדותי,
לא כ"כ זוכרת פרטים אבל את העיקר כן,
ילד שהיה אוגר ואוגר משחקים, ציורים, שברי צעצועים וכו'
אמא שלו הציעה לו לשלוח הכל לארץ שומקום...
אצל הבכורה הבוגרת והפילפלית שלי זה עובד יופי
היא מבינה שזה הולך לפח(ככה נראה לי), אחרי תקופה שאגרנו,
אבל קוראים לזה ארץ שומקום...

דבי ו

משתמש מקצוען
יש כמה רעיונות באיקאה כמו זה: https://www.ikea.com/il/he/p/soesdala-memo-board-with-clips-black-80423388/
וגם ראיתי משהו חמוד חוט שתלוי בין 2 ווים עם אטבים קטנים לתליית התמונות נראה כמו זה:
1654539582537.png

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען

פניני הלטובסקי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני קניתי לוח שעם גדול, וצבעתי את המסגרת בצבע של החדר,
מתוק מאוד, והילדים מאוד נהנים לראות את היצירות שלהם,
כל יום שישי מחליפים ליצירות החדשות,

pnina887

משתמש מקצוען
אני מתכננת הרבה זמן להכין את זה אבל עדיין לא הגעתי...
- לקנות לוח קנווס בגודל הרצוי- יש המווון סוגים (מאורך, מלבני, מרובע וכו')
- לצבוע עם צבעי אקריליק בגוונים התואמים לחדר- ניתן לעשות צבע בסיס ומעל "ווש" עם ספוג בצבע אחר לקבלת דוגמא, שפריצים של צבעים משתלבים על רקע אחד וכו... הרעיון ליצור כעין רקע משתלב עם צבעי החדר, עדין ואסטטי.
- קונים חוטי פשתן ומותחים אותם בזיגזגים מקצה לקצה, גם כאן חוסר הסימטריות מוסיפה ליופי.
מפזרים אטבי עץ קטנטנים מעל חוטי הפשתן ותולים את הציורים לשבוע הקרוב.
מקווה לשתף בתוצאה בקרוב...

e000

משתמש רשום
אצלנו יש יחס גדול לציורים שהילדים מביאים מהגן קודם כל בשבת אחרי הסעודה יש עושים סוג של טקס והילד מראה את הציורים שלו וכולם מריעים לו על כל ציור, ובכך זה נותן לילד תחושה של יחס מיוחד והתייחסות למעשה ידיו.
ובנוסף יש ציורים מיוחדים שניטלים על המקרר למשך כמה ימים שהילד יראה בגאווה את הציור שיצר.

אלו רעיונות מתוקים!!!
והכי חשוב זוליםםםםם

אני זה אני :)

משתמש פעיל
תודה לכולן על התגובות והרעיונות!
קניתי באיקאה כזה- הווים והחוט קצת יקרים ותכל'ס אפשר להכין לבד משהו דומה.. חשבתי על זה רק אחרי שקניתי.. אבל הקליפסים ממש חזקים, מתאים גם ליצירות היותר כבדות. ושימו לב שזה בטיחותי- ללא נעצים, לי זה היה חשוב.
1654539582537.png

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
למי שמעוניין לשמור את היצירות מעבר לזמן שהן יתלו על המקרר וכדו', ניתן לשמור בקלסר ו/או לסרוק ולשמור כקובץ דיגיטלי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה