לא בטוח שזה הגיל.אני משתדלת כל הזמן ללמד את הבת שלי שציורים מתחלפים ודברים מתחדשים וזה חלק מהחיים זה שיעור לחיים בשביל ילד ועם זה מגיעה גם ההשלמה להפרד מהציור
אהבתי, איפה קונים?אני קניתי את זה...
אני עוד בדרך לעשות מזה משהו חמוד....
זה באמת עובד? ניתן לתלות על זה עם מגנטים ממש כמו דלת/מקרר?ובאמת איך לשמור, אם יש לך חדר קיר שאת יכולה ליעד אותו למטרה הזו
יש בטמבור צבע שנקרא צבע מגנט
צובעים בו שטח מהקיר והוא הופך להיות מגנטי
זה ממש מושלם!!
זה נהיה בצבע של מגנט ממש
ואם רוצים גימור יפה, אפשר לצבוע מעליו בצבע של הקיר.
לתהליך היצירה עצמו ישנה חשיבות רבה בגיל הרך, והוא מהווה מטרה בפני עצמה, הרבה מעבר לתוצר המוגמר.זה לא מיותר הכמויות האדירות של היצירות היום?
כנל!! וגם תחבילת מחברות שקיבלנו ביום האחרון של כיתה ארק לאמא שלי יש עדין תיקיה שמורה עם כל היצירות שלי החל מהגן ועד.........???????
תלוי למיזה לא מיותר הכמויות האדירות של היצירות היום?
אצלינו זה יוצא מידי יום לסיפור חוזר של הילד (לפחות לעצמו, הוא ממש נהנה לראות שוב ושוב את היצירות)שזה בתוך מגירה או משהו דומה מי רואה את זה?
אשמח! תודה!למי שפתחה את האשכול, אשתדל מחר לפרט על ההכנה של הלוח.
ואז אני 'מתפלאת' איתו "אוי מי זורק ציורים כאלו יקרים!" ותולה בחזרהאו שפתאום אני רואה את הילד עם העבודה ביד שהוציא אותה מהפח
בוכה ושואל איך העבודה הגיעה לפח(באמת איך)
אני צבעתי את הקיר בחדר בצבע צבעוני ובמרכזו השארתי ריבוע גדול לבן, עם מסמרים קבעתי 2 חבלים מצד לצד ועליו אני תולה עם אטבים צבעוניים ומעוצבים את היצירות, ביניהם משלבת תמונות של הילדים והחדר ממש מעוצב יפה בצורה הזאתפוליגל- אחרי שטרחתי לעצב כזה יפה את החדר שלהם נראה לי פשוט מידי לתלות שם פוליגל.
לוח שעם- איפה קונים לוח גדול?
פח- אין לי לב לזרוק אחרי שהם ככה משקיעים..
חבל עם אטבים- נשמע יפה, אם למישהו יש יותר פרטים/תמונת השראה
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: