אתם יכולים לפנות אלי באישי
אפשר מייל/טלפון?אתם יכולים לפנות אלי באישי
ואוכל לדבר איתכם
הדירה היא 4 חדרים בקומה ג' (ללא מעלית) משופצת ברמה גבוהה מאוד, ממוזגת, נוף מדהים ליער מול של רחוב ה11
מסורגת, מאווררת, מרוהטת חלקית,(יש בדירה מיטות חדר שינה שידה וארון של חדר שינה, בחדר ילדים יש מיטה של היירזיר נפתחת לשלושה, יש ארון בחדר ילדים יש ארון נוסף בכניסה לבית)
נמצאת בהדר ליד הציון של בנימין הצדיק
אם יש פרטים נוספים שאתם זקוקים לדעת תוכלו לשאול ואענה בשמחה
תודה מראש
שמתי פה כמה תמונות
אם יש צורך ליותר אוסיף בעז"ה בל"נ
צפה בקובץ המצורף 1354481צפה בקובץ המצורף 1354482צפה בקובץ המצורף 1354483
כמה מטר הדירה?אתם יכולים לפנות אלי באישי
ואוכל לדבר איתכם
הדירה היא 4 חדרים בקומה ג' (ללא מעלית) משופצת ברמה גבוהה מאוד, ממוזגת, נוף מדהים ליער מול של רחוב ה11
מסורגת, מאווררת, מרוהטת חלקית,(יש בדירה מיטות חדר שינה שידה וארון של חדר שינה, בחדר ילדים יש מיטה של היירזיר נפתחת לשלושה, יש ארון בחדר ילדים יש ארון נוסף בכניסה לבית)
תודה מראש
שמתי פה כמה תמונות
במענה לשאלותיךכמה מטר הדירה?
ומה המחיר?
שלחתי לכם מיילאפשר מייל/טלפון?
דירה יפה!אתם יכולים לפנות אלי באישי
ואוכל לדבר איתכם
תודה מראש
שמתי פה כמה תמונות
כבר פירסמתי שם ובעוד כמה מקומות (ידיעון מקומי וביתד)הייתי ממליץ לפרסם ביד 2,
אתם אנשים טובים פרוגיסטים!!!תפנו בפרטי ואתלה לכם מודעות במקום
אני ברחוב שפרינצק כנ"ל והדירה שלי לא הכי חדשה (עשיתי איזשהו שיפוץ אבל עדיין) והבנתי שהמחיר שלי הוא בסביבות ה3700 לחודשנשמח לשמוע קצת מהצפתיים על מחירי הדירות להשכרה
אני מבין שאני צריך להתגמש בגלל הביקוש הנמוך (כנראה בגלל המלחמה) אז ירדתי מהמחיר הנ"ל יותרוהבנתי שהמחיר שלי הוא בסביבות ה3700 לחודש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: