הייתי רוצה לקנות תנור יד שניה.
איזה דגם? בכמה אתם מוכרים? (האם סיבת המכירה נעוצה בתנור עצמו?)לנו יש למכירה תנור בקו שתי תאים היה בשימוש פעמים בודדות באשדוד
איזה תנור? כמה זמן היה בשימוש?מחפשים למכור תנור.
תודה על הנכונות. אבל אנחנו מחפשים תנור משולב. לא בילד אין.בדיוק אתמול חברה ספרה לי שעוד מספר ימים היא עוברת דירה ושם יש תנור בילדין...
אני אשלח לך באישי את הטלםון שלה, היא מירושלים
@זיסונת, בדיוק, היא נאלצת למכור את התנור המשולב בגלל שבבית החדש יש בילדאיןתודה על הנכונות. אבל אנחנו מחפשים תנור משולב. לא בילד אין.
עברנו לדירה שיש בו בילדאין ולכן אנו מוכרים ב1500 בערךאיזה דגם? בכמה אתם מוכרים? (האם סיבת המכירה נעוצה בתנור עצמו?)
איזה תנור? כמה זמן היה בשימוש?
תודה על הנכונות. אבל אנחנו מחפשים תנור משולב. לא בילד אין.
התנור מצויןעברנו לדירה שיש בו בילדאין ולכן אנו מוכרים ב1500 בערך
תשאלי אותה מאיזה חברה.@זיסונת, בדיוק, היא נאלצת למכור את התנור המשולב בגלל שבבית החדש יש בילדאין
אבל @אין מתנות חינם@זיסונת
אחרי ט' באב אני עוברת דירה לדירה עם תנור בילדאין.
אם את רוצה את התנור המשולב שלי אני יכולה למסור לך אותו.
יש לי דלונגי כמעט בן 15 שנה.
כל הלהבות עובדות מצוין, התנור העליון חלבי (אופה, אבל לא משהו לעוגות כי הוא תא קטן, יותר פיצות ומאפים)
התחתון בשרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: