נראה לי שלאחרונה חל שינוי במדיניות, אבל אולי זה רק ב PDF מפרוג.מוזר.
אני גם בנטפרי,
וזכור לי שכשמעלים פידיאף- אז כן ניתן לראות...
לייתר דיוק: רק אחת נשארת חסומה.היי לכל הנטפריים
תפתחו תמונה אחת בגדול ואז תדפדפו ותראו תמונות נוספות פתוחות (חלק עדיין חסומות)
השתנה לאחרונהמוזר.
אני גם בנטפרי,
וזכור לי שכשמעלים פידיאף- אז כן ניתן לראות...
וואלה. לא זכרתי.אם השיער ארוך כי עשית אותו נסיך
הסוס אמור להיות שחור.
ואם הסוס לבן- השיער אמור להיות מקוצץ (מלך)...
ולגבי זה... יש צדק חלקי. יש ציורים שלא צריכים רגש, אבל ספציפית איסתרק למשל, זו דמות שלגמרי לגמרי דורשת רגש בציור שלה כמו שכתבהבמנגה ככה מציירים בנים.
בציור שהוא לא אמנות, לא צריך רגש. צריך שיבטא את מה שהוא היה צריך לבטא.
וחוץ מזה, בדיוקן לא מציירים התלבטויות. הוא לא עמד בפני הצייר המלכותי ועשה פרצוף שיבטא התלבטות, אמת, קושי ונפש עשירה... הוא עשה פנים רציניות ומלכותיות וחשב לעצמו בערגה מה יהיה הסלטים בארוחת הצהריים...
מי שמצייר את האיסתרק חייב בשביל שיבינו שזה איסתרק, את מה שמאפין אותו! רגשות והבעות פנים!חלק מהתמונות נראות יותר בת מבן, בתווי הפנים
ויש תמונה עם ידים כפולות
עדיין הייתי מעדיפה ציור של מי שקרה וחווה את הספר עמוק מאמינה שהבעות הפנים ייטיבו לבטא את התלבטות, האמת, הקשיים והנפש העשירה
יותר מבינה מוכשרת ככל שתיהיה אך נטולת רגש
יש את הפאהבכל האשכולות של ציורי ממלכה במבחן, גם כאן -
הגיבורים ללא כיפה / כיסוי ראש כלשהוא.
למה? הרי הם היו יהודים.....!
ולא סתם יהודים, אלא יראי שמים!
אז הנה אתגר:
להוסיף להם 'כיפה' שתתאים לסגנון ולתקופה.
בשביל "הבינה" זה ממש נחמדלא דומה ולא כמעט!!! לאיסתרק היה תלתלים, אסופים לפקעת. לא שיער ארוך חלק ומפוזר ככה. וגם בכלל בלי לסת מרובעת ככ. והתנוחה לא אמורה להיות ככ פראית. הוא אמור להיות עם תנוחה שולטת, קצת יותר רגוע ועדין דומיננטי, וזה ממש לא הזכיר לי את זה. יותר מזכיר לי הדמות הזאת את הדמויות של הנסיכים בסרטים המצויירים. המבע צריך להיות קצת יותר רך ונעים, כי גם אם צייר צייר אותו בשביל הממלכה הם אמורים להכיר מלך שהוא לא רק מפחיד ומאיים. מלך לפני הכל הוא אמור להיות קשוב אל העם.
לא התחברתי לציור, סליחה
אני לא חושבת. מהללאל אולי, היה הרבה יותר מוחצן מאסתרק ואותו הייתי מציירת עם מבט נחוש ומלא רגש.ולגבי זה... יש צדק חלקי. יש ציורים שלא צריכים רגש, אבל ספציפית איסתרק למשל, זו דמות שלגמרי לגמרי דורשת רגש בציור שלה כמו שכתבה
הוא צריך להיות קצת יותר רך, לא עד כדי כך נוקשה ועז.אני לא חושבת. מהללאל אולי, היה הרבה יותר מוחצן מאסתרק ואותו הייתי מציירת עם מבט נחוש ומלא רגש.
אבל איסתרק הוא בן אדם שקול. הוא בן אדם שכלי. הוא לא בן אדם עם רגש חזק ומוחצן. לכן אני לא חושבת שיש בעיה בהבעות פנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: