נושא מאוד כאוב איך שילדים מתחילים לחקות את השחקנים.לבן שלי יש באג כזה
לא פשוט.
נושא מאוד כאוב איך שילדים מתחילים לחקות את השחקנים.לבן שלי יש באג כזה
די זאל איז פארשפארט מ'ווארט און מ'ווארט גרויס און קליין, וויל זען די סיין, אן אונטערן קומט. געווארט שוין גענוג און געטס נאר א קוק די גרויסע ריוויעל, ס'קומט א שפיל די חבריא באשטימט מיט שמחה מ'ברומט. ברוך הוי'ה, ס'קומט א שפיל א נייע פון די אונטערן חבריא, נאמבער עלעף אין די רייע אונטערן קריג, דראמאטיש און יוניק יעדער ווארט מיט שפאן, מ'וויל שוין דארט זיין. ברוך הוי'ה, ס'קומט א שפיל א נייע פון די אונטערן חבריא, נאמבער עלעף אין די רייע מ'דארף האנדלען קלוג, דארט אונטערן קריג ס'ממש נישט צום גלייבן, ווי קען מען דאס דיסקרייבן. מ'טראכט און מ'פלאנט בליצן אויפשיינט וועלכע סיען, וואס קען מען טון, ווי קיינמאל ביפאר איך קויף מיר א זיץ ס'קומט דאך א גוטס מ'לויפט אין די גאסן, מ'וויל נישט פארפאסן די שפיל היי יאר איך בין פרייליך ביז גאר ברוך הוי'ה, ס'קומט א שפיל א נייע פון די אונטערן חבריא, נאמבער עלעף אין די רייע אונטערן קריג, דראמאטיש און יוניק יעדער ווארט מיט שפאן, מ'וויל שוין דארט זיין. ברוך הוי'ה, ס'קומט א שפיל א נייע פון די אונטערן חבריא, נאמבער עלעף אין די רייע מ'דארף האנדלען קלוג, דארט אונטערן קריג ס'ממש נישט צום גלייבן, ווי קען מען דאס דיסקרייבן. חברה ס'קומט א שפיל א רייכן וויאזוי קען מען דאס דעגרייכן נאר מיט HCS HCS טוט גרויסע זאכן יענעם מאכן שמייכלען לאכן HCS איז די אדרעס
אתם מדברים על שתי דברים....מיד אחרי שעונים אפשר לראות אם התשובות נכונות או לא
אני נהניתי בטאקטיק רק בכל החלק שלפני ההצגהאתם מדברים על שתי דברים....
לב סגול מתכוון לחידון והשני מתכוונן לסקר............
צריך לעשות סקר איזה שחקנים הכי אוהבים...
באייוועלט עשו סקר מה אתם יותר אוהבים ההצגות של עפיק או של האונטערן [?] שווה קריאה.
הייתי המומה מהתשובות....
ארבה אמרו שהם יותר אהבו את ההצגות של עפיק בעיקר בגלל טאקטיק [!]
אצלי בדיוק הפוך...ראיתי טאקטיק והתאכזבתי נוראות....
קיצער תעשו סקרים כאלה אבל באופן פתוח שיהיה וויכוחים
בחלק הזה באמת צחקתי את הנשמה אבל אחרי זה.....אני נהניתי בטאקטיק רק בכל החלק שלפני ההצגה
כשהם מראים מה קורה אם ההצגה לא מתוכננת וכו' כמה פאשלות יש.
בדיוק לכן אמרתי שנהניתי רק בחלק הזה.בחלק הזה באמת צחקתי את הנשמה אבל אחרי זה.....
תעשי לי טובה
הילד ישי שנחטף בשוק ונעלם, ואחרי (לא זוכרת) כמה שנים אחרי שהאבא נפטר והגיע אחד שרצה את הירושה והציג את עצמו שהוא האח (ארי אבראמאוויטש) ואכן הבן האמיתי היה כלוא בבית משוגעים,בדיוק לכן אמרתי שנהניתי רק בחלק הזה.
האמת שאני לא באמת זוכרת מה היה בהצגה עצמה.
רק יודעת שזה קשור לבית משוגעים.
מה יש בסרטון הזה?
יש מישהו שיכול לעשות תמונת מסך ממנו בהצגה שהוא הציג?!השם שלו זה יצחק הערש גאלדבערגער...
תפסתם לי את במת הסקרים?!לכל מי שרוצה, עשיתי חידון נחמד על האונטערנ'ס (מאונטערן רוקן והלאה) וגם קצת על האיבערנ'ס.
בהנאה!!
באמת צחקנו אז שפשוט הראתם לנו מראש איך זה הולך להראות...כל העניין שהם עשו חלק שלם לפני ההצגה כאילו עד כמה יכולה הצגה להתפשל, זה רק היה בשביל להראות שההצגה שלהם לא כ''כ מפושלת.
ולדעתי הם פשוט פספסו ובענק.
אני אוהבת את החבדניק השמן הזה..... (רואים אותו בין הבחורים)
באו מקען עס נישט אפמאכן.... זה היה סביר, (לא ראיתי את הכל דפדפתי מהר רק לקטעים שהיה נשמע לי מענין אבל זזה לא היה גרוע)באמת צחקנו אז שפשוט הראתם לנו מראש איך זה הולך להראות...
הרבה יותר אהבתי את סאבאטזש ומיסטעריע.דווקא טאקטיק זה ההצגה שהכי הצליח להם, היה את האלירופטר שהיה על הבמה,
וזה היה יחסית פסדר,
אבל היה חסר שם העוקץ של האינטערן, א ווערטלאך שלהם וכל השטיקים, זה עושה לאונטערן את כל ההצגה,
מוזמנת לעשות עוד אחד לתועלת כולנותפסתם לי את במת הסקרים?!
קודם כל שיהיה לי זמן למען ה' עם הערב פסח,מוזמנת לעשות עוד אחד לתועלת כולנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: