כללי אינדיזיין - אני כמעט בטוחה שאפשר

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
קראנצול, מה קורה עם הקובץ. עדיין לא סיימת עם זה???

שלמה, אני מכיר את הBatch Rename...
אבל החלפת שם, לא מחליף את מהות הקובץ. רק יכול להיות, שבגלל שאינדזייין תומך בPNG, אם משנים את שם הקובץ, זה יספיק ויתן להריץ את סקריפט.

שלמה

משתמש מקצוען
אם להמיר אז כדאי לPSD. שם הסקריפט כן קורא אותו.
אפשר לעשות כמו שDMD כתב.

הייתי ממקם את הכל כמו ש'אריאל' כתב. (13 עמודים בערך)
אח"כ אפשר לשלוף את שמות הקבצים.

נ.ב. קשה לי להאמין שיש 1000 קבצים בשקיפות PNG

DMD

משתמש פעיל
עימוד ספרים
נכתב ע"י ונתנו10;1465658:
אבל החלפת שם, לא מחליף את מהות הקובץ. רק יכול להיות, שבגלל שאינדזייין תומך בPNG, אם משנים את שם הקובץ, זה יספיק ויתן להריץ את סקריפט.
נתן, אתה צודק מאה אחוז
אבל הסקריפט רק בודק את שם הקובץ ולא מהות שלו. ולכן, כמו שכתבת, כיון שאינדזיין תומך בPNG, כן יעבוד בשינוי שם פשוט.
_________

למעשה, ראיתי שלמשתמשי מק יהיה בעיה בסקריפט, כי הסקריפט בנוי לחפש סיומת באותיות קטנות (lowercase), ואם הסיומת היתה באותיות גדולות, הסקריפט היה מדלג עליהם.
שניתי שוב את הסקריפט כדי לטפל בבעיה זו - והנהו מצורף

קבצים מצורפים

• ImageCatalog2.jsx.zip
    KB 4 · צפיות: 11

קראנצול

משתמש פעיל
נכתב ע"י ונתנו10;1465294:
ופליז. אל תעבדי ידנית על משהו שלוקח לעשות 6 דקות בצורה אוטומטית.

א. אני צריכה הכל בpng כי זה תמונות ללא כרקע, כן - אלף תמונות, ולכן לא עוזר לי גם להריץ אקשן, וכן - אני יודעת להריץ אקשנים ולא עובדת על שום דבר לאט כשאפשר לעשותו מהר, תודה על הדאגה.
ב. ברוך ה' הצלחתי לעשות את זה עם סקריפט, תודה רבה לDMD ולEKIEZER שעזרו לי עם הסקריפטים הרצויים.
ג. תודה רבה רבה לכל מי שעזר וסייע ואפילו פתח את האשכול ברצון לעזור. אין מילים!

דבורה2

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סליחה על ההקפצה,
זה בדיוק מה שאני צכריכה לבצע כעת רק במקום תמונות של בחורים יש לי תמונות של ספרים והשמות שלהם זהים לשם הספר.
ולמעלה מ1000 תמונות.
בסקריפט ImageCatalogue זה יוצא מעולה,
העניין הוא שאני רוצה שהטקסט יהיה משורשר אחד לשני והתיבות מעוגנות כדי שאני אוכל למחוק תמונה, להוסיף תמונה בקלות כי זה קובץ שאמור להיות נתון לשינויים.
יש דבר כזה?
תודה לעונים

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י תמרה50;2407415:
סליחה על ההקפצה,
זה בדיוק מה שאני צכריכה לבצע כעת רק במקום תמונות של בחורים יש לי תמונות של ספרים והשמות שלהם זהים לשם הספר.
ולמעלה מ1000 תמונות.
בסקריפט ImageCatalogue זה יוצא מעולה,
העניין הוא שאני רוצה שהטקסט יהיה משורשר אחד לשני והתיבות מעוגנות כדי שאני אוכל למחוק תמונה, להוסיף תמונה בקלות כי זה קובץ שאמור להיות נתון לשינויים.
יש דבר כזה?
תודה לעונים

אפשר לכתוב סקריפט לזה ב300 ש"ח בערך +- (תלוי איך מתקבל החומר). פנו בפרטי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה