דרוש מידע אין תורים למשרד הפנים (רשות האוכלוסין וההגירה) בירושלים שלומציון המלכה?

יואל זוהר

משתמש מקצוען
צריך לבדוק ולא רק בבוקר
לפעמים נפתחים תורים חדשים גם באמצע היום
לפני כמה חודשים הזמנתי תור אחר הצהרים והיה כמה תורים ליום למחרת
זה מה שטענתי שכנראה אין סדר
וכל המדינה הזאת היא מדינת מזל

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
דבר ראשון תודה רבה !!!
ושנית לגבי מה שכתבת על המערכת
נראה לי שזה שאין תורים לא קשור בכלל
למערכת הזימון תורים
פניתי גם לגבי זמינות התורים אבל לא קיבלתי את מענה.
ואם אין אפשרות לבטל בקלות ברור שזה משפיע על זמינות התורים.

רבקה זקס

משתמש מקצוען
אמרו לי שאפשר בשעות הבקר באתר (7:30-8) או בטלפון שלהם ב-8 בבקר.
ניסיתי כמה ימים ולא הצלחתי. שאלתי את הפקידה שענתה לי, והיא אמרה שיש ימים שפותחים, ימים שלא פותחים, ולנסות.
ב"ה הצלחתי להשיג באיזה בקר אחד, לאותו היום. הייתי צריכה ל-2 ילדים והיה רק תור אחד. כשהגעתי, האחראית שם אישרה לי תור נוסף! היתה משפחה שהגיעה מבני ברק, כי רק השיגה בהר חומה.
הייתי ממליצה למי שגר בירושלים לקבוע תור בהר חומה, אומנם זה לא ירושלים, אבל ישנה תחבורה צבורית זמינה מאד, וזה כ-20 דק ממרכז העיר.

יואל זוהר

משתמש מקצוען
אמרו לי שאפשר בשעות הבקר באתר (7:30-8) או בטלפון שלהם ב-8 בבקר.
ניסיתי כמה ימים ולא הצלחתי. שאלתי את הפקידה שענתה לי, והיא אמרה שיש ימים שפותחים, ימים שלא פותחים, ולנסות.
ב"ה הצלחתי להשיג באיזה בקר אחד, לאותו היום. הייתי צריכה ל-2 ילדים והיה רק תור אחד. כשהגעתי, האחראית שם אישרה לי תור נוסף! היתה משפחה שהגיעה מבני ברק, כי רק השיגה בהר חומה.
הייתי ממליצה למי שגר בירושלים לקבוע תור בהר חומה, אומנם זה לא ירושלים, אבל ישנה תחבורה צבורית זמינה מאד, וזה כ-20 דק ממרכז העיר.
תודה על העזרה
אבל עוד פעם
צריכים לעשות עצומה
ככה נראה לי

רבקה זקס

משתמש מקצוען
תנסו בבקרים. (7:30-8) ניסיתי כמה ימים רצופים ולא היה כלום, וב"ה יום אחד פתאום הצלחתי! (לפני כחודש)

יואל זוהר

משתמש מקצוען
תנסו בבקרים. (7:30-8) ניסיתי כמה ימים רצופים ולא היה כלום, וב"ה יום אחד פתאום הצלחתי! (לפני כחודש)
זה לא עוזר
אני לא צריך להיות עסוק שבוע בכדי להזמין תור
זה לא נורמלי
חייבים לעשות איזה שינוי עצומה לא יודע מה

יואל זוהר

משתמש מקצוען
הייתי צריכה ל-2 ילדים והיה רק תור אחד. כשהגעתי, האחראית שם אישרה לי תור נוסף!
הם מאשרים לפעמים רשמי לזוג או להורה וילד בתור אחד
זה דבר ידוע
רק שלא תיפול בדיוק לאיזה פקידה מעצבנת

רבקה זקס

משתמש מקצוען
אדרבה! תכין עצומה. זה מקיף את כולם, מלבד הערבים שיש להם סניפי משרד הפנים משלהם, במקום שלא נתקרב אליו, ויש שם מן הסתם תורים בשפע!
אני הראשונה להצטרף!!!
ומשעה 12 בלילה עד 7 בבוקר החדרי מחשבים סגורים
צריך בין 7:30-8:00 לנסות לקבוע תור במחשב. פעמים רבות נפתחים תורים בשעות האלו! לאותו היום! צריך להיות ערוכים לצאת מיידית! זה לא נופל לך בשעות שהחדר סגור, כפי שכתבת

יואל זוהר

משתמש מקצוען
אדרבה! תכין עצומה. זה מקיף את כולם, מלבד הערבים שיש להם סניפי משרד הפנים משלהם, במקום שלא נתקרב אליו, ויש שם מן הסתם תורים בשפע!
אני הראשונה להצטרף!!!

צריך בין 7:30-8:00 לנסות לקבוע תור במחשב. פעמים רבות נפתחים תורים בשעות האלו! לאותו היום! צריך להיות ערוכים לצאת מיידית! זה לא נופל לך בשעות שהחדר סגור, כפי שכתבת
כבו אדם רגיל שאני אוחז אז או באמצע התפילה או עוד לפני התפילה
לא נראה לי שאני צריך להתעסק עם דברים כאלו
מה שאני טוען הוא שצריכים לעשות איזה עצומה
רק אני לא יודע איך עושים את זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה