זה מה שטענתי שכנראה אין סדרצריך לבדוק ולא רק בבוקר
לפעמים נפתחים תורים חדשים גם באמצע היום
לפני כמה חודשים הזמנתי תור אחר הצהרים והיה כמה תורים ליום למחרת
וכל המדינה הזאת היא מדינת מזל
זה מה שטענתי שכנראה אין סדרצריך לבדוק ולא רק בבוקר
לפעמים נפתחים תורים חדשים גם באמצע היום
לפני כמה חודשים הזמנתי תור אחר הצהרים והיה כמה תורים ליום למחרת
פניתי גם לגבי זמינות התורים אבל לא קיבלתי את מענה.דבר ראשון תודה רבה !!!
ושנית לגבי מה שכתבת על המערכת
נראה לי שזה שאין תורים לא קשור בכלל
למערכת הזימון תורים
תודה על הפני'הפניתי גם לגבי זמינות התורים אבל לא קיבלתי את מענה.
ואם אין אפשרות לבטל בקלות ברור שזה משפיע על זמינות התורים.
תודה על העזרהאמרו לי שאפשר בשעות הבקר באתר (7:30-8) או בטלפון שלהם ב-8 בבקר.
ניסיתי כמה ימים ולא הצלחתי. שאלתי את הפקידה שענתה לי, והיא אמרה שיש ימים שפותחים, ימים שלא פותחים, ולנסות.
ב"ה הצלחתי להשיג באיזה בקר אחד, לאותו היום. הייתי צריכה ל-2 ילדים והיה רק תור אחד. כשהגעתי, האחראית שם אישרה לי תור נוסף! היתה משפחה שהגיעה מבני ברק, כי רק השיגה בהר חומה.
הייתי ממליצה למי שגר בירושלים לקבוע תור בהר חומה, אומנם זה לא ירושלים, אבל ישנה תחבורה צבורית זמינה מאד, וזה כ-20 דק ממרכז העיר.
הזוי.. אני גם מחפש תנואשות תור@יואל זוהר הרגע יש תורים בשלומציון ובכל הארץ ל10 ביולי
מה אני יעשה שאני יושב בחדר מחשבים@יואל זוהר הרגע יש תורים בשלומציון ובכל הארץ ל10 ביולי
זה לא עוזרתנסו בבקרים. (7:30-8) ניסיתי כמה ימים רצופים ולא היה כלום, וב"ה יום אחד פתאום הצלחתי! (לפני כחודש)
הם מאשרים לפעמים רשמי לזוג או להורה וילד בתור אחדהייתי צריכה ל-2 ילדים והיה רק תור אחד. כשהגעתי, האחראית שם אישרה לי תור נוסף!
צריך בין 7:30-8:00 לנסות לקבוע תור במחשב. פעמים רבות נפתחים תורים בשעות האלו! לאותו היום! צריך להיות ערוכים לצאת מיידית! זה לא נופל לך בשעות שהחדר סגור, כפי שכתבתומשעה 12 בלילה עד 7 בבוקר החדרי מחשבים סגורים
כבו אדם רגיל שאני אוחז אז או באמצע התפילה או עוד לפני התפילהאדרבה! תכין עצומה. זה מקיף את כולם, מלבד הערבים שיש להם סניפי משרד הפנים משלהם, במקום שלא נתקרב אליו, ויש שם מן הסתם תורים בשפע!
אני הראשונה להצטרף!!!
צריך בין 7:30-8:00 לנסות לקבוע תור במחשב. פעמים רבות נפתחים תורים בשעות האלו! לאותו היום! צריך להיות ערוכים לצאת מיידית! זה לא נופל לך בשעות שהחדר סגור, כפי שכתבת
פתחתי עצומהמה שאני טוען הוא שצריכים לעשות איזה עצומה
רק אני לא יודע איך עושים את זה
תודה רבהפתחתי עצומה
נראה לי אם אפשר להוריד את היעדאם מישהו רוצה לשנות את לשון העצומה לחריף יותר
שיכתוב פה
ואני אכניס זאת ב"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: