הלוואי והייתי יכולה.... הוא לא ניתן להזזה כי אין לו התקני קלט ופלטתעבירו את הוו הזזה הזה לימין
כבר עשיתי לו ריסטרט לפחות עשר פעמים, בלי הגזמה! ולא עזרלפעמים כשזה קורה לי אני מכבה לחלוטין את המחשב ומדליקה מחדש וזה מעורר אותו מעלפונו
מחשב נייד ווינדוס 10מחשב נייח/נייד?
קרה לי לפני כמה זמן.כבר עשיתי לו ריסטרט לפחות עשר פעמים, בלי הגזמה! ולא עזר
מחשב נייד ווינדוס 10
בגדול כן, רק שבד"כ הבעיה היא בדרייבר, כלומר התוכנה 'שמקשרת' בין התקן למערכת המחשב.לפי הבנתי - אם אין התקני קלט ופלט מדובר בבעיה בכרטיס קול
מישהו מבין בזה? אני צודקת?
התכוונת לזה?בגדול כן, רק שבד"כ הבעיה היא בדרייבר, כלומר התוכנה 'שמקשרת' בין התקן למערכת המחשב.
תפתחי 'מנהל ההתקנים' (קליק ימני בהתחל), תרחיבי את 'בקרי קול' ותעלי תמונה.
ניסיתי.... ולא עזרפעם קרה לי -הרצתי עדכוני ווינדוס וזה הסתדר..
יש חסימה על המחשב?ניסיתי.... ולא עזר
לאאא...התכוונת לזה?
לא הופיע לי הסאונדלאאא...
קליק ימני בהתחל 'מנהל ההתקנים' להרחיב את בקרי קול ולצלם
עריכה: מתנצל, אני שם לב שהמחשב באנגלית... אז שוב,.. לחיצה ימנית על סמל ההתחל, ושם 'Device Manager' ולהרחיב את 'Sound video and game controllers',
צפה בקובץ המצורף 808946
גם לא היתה חסימה על המחשב (רק על הראוטר)יש חסימה על המחשב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: