מה שבטוח שעכשיו כל הקרובים הנ"ל מתאספים בהמוניהם ומנסים להבין ולגלות איזה סודות יש לך לשאול...מישהו יודע למה בפרוג אין אפשרות לשאול שאלות באופן אנונימי כמו בפורומים אחרים? יש לי הרבה קרובים פעילים כאן ויש לי כמויות שאלות פרטיות שרציתי לשאול ולא שאלתי בגללם. למה אין פה אופציה כזאת?
אבל זה קשה לצאת ולהיכנס כל פעם
זה לא סודות אלא קצת פרטיות לדוגמה אם אני שוקל לעבור דירה ואין לי כח שכולם ידעומה שבטוח שעכשיו כל הקרובים הנ"ל מתאספים בהמוניהם ומנסים להבין ולגלות איזה סודות יש לך לשאול...
תעשה מנוי פרימיום ותוכל לשנות את שם הניק כאוות נפשך +שליחת הודעות פרטיותמישהו יודע למה בפרוג אין אפשרות לשאול שאלות באופן אנונימי כמו בפורומים אחרים? יש לי הרבה קרובים פעילים כאן ויש לי כמויות שאלות פרטיות שרציתי לשאול ולא שאלתי בגללם. למה אין פה אופציה כזאת?
זה לא אמור לעזור
במתמחים/ נטפרי ודומיהם אפשר?מישהו יודע למה בפרוג אין אפשרות לשאול שאלות באופן אנונימי כמו בפורומים אחרים? יש לי הרבה קרובים פעילים כאן ויש לי כמויות שאלות פרטיות שרציתי לשאול ולא שאלתי בגללם. למה אין פה אופציה כזאת?
אפשר לעשות 2 חשבונות גוגל וששניהם יהיו בשורת המשימות, כשרוצים את הניק הזה פותחים פה וכשרוצים את הניק השני פותחים את החשבון השניאבל זה קשה לצאת ולהיכנס כל פעם
אני מאמינה ש קולי שמעת זה לא שמו האמיתי...פשוט לכתוב שם בדוי.
נו ובכל זאת למה זה לא אנונימי?אני מאמינה ש קולי שמעת זה לא שמו האמיתי...
אמורים לדעת שקולי שמעת זה אתהרבה קרובים
מסתמא הקרובים מכירים את השם הבדוי הזהנו ובכל זאת למה זה לא אנונימי?
איך?אפשר לפתוח עוד ניק
וכל פעם מזגזגים בין החשבונות???פותחים חשבון מייל נוסף...
ואז התהליך הרגיל.
האם כשמשנים את שם הניק, מה קורה עם ההודעות שכבר כתבתי? השם שלי משתנה בהם לשם החדש?תעשה מנוי פרימיום ותוכל לשנות את שם הניק כאוות נפשך +שליחת הודעות פרטיות
כן, אבל אם ציטטו אותם-השם לא משתנה בהודעה המצוטטתהאם כשמשנים את שם הניק, מה קורה עם ההודעות שכבר כתבתי? השם שלי משתנה בהם לשם החדש?
לכן זה לא יעזור לשנות את הניק.כן, אבל אם ציטטו אותם-השם לא משתנה בהודעה המצוטטת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: