אין לי תנור חלבי ...

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני משתמשת בטוסטר אובן פשוט לחלבי
אופה בו הכל ויוצא מצוין

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לא קראתי אמנם את כל התגובות, אבל חשוב לי להוסיף: שימי לב, יש תנור ויש טוסטר אובן.
אני מניחה שלא תביני במפרט הטכני, גם אני לא מבינה... אבל כדי לראות ולהבדיל בצורה הכי פשוטה בין תנור לטוסטר, אפשר לבדוק את הדלת: לתנור יש דלת עם זכוכית כפולה וחוסמת חום, לטוסטר יש דלת זכוכית פשוטה מאד.
הטוסטר אובן הוא מעין טוסטר-תנור. מכשיר פשוט יחסית. הוא יודע לעשות צנימים טוב, לייבש, לחמם, אבל הוא חלש באפיות.
תנור, גם אם הוא כזה שאפשר להעביר אותו ממקום למקום, הוא תנור לכל דבר! ולכן הדלת שלו כפולה ומבודדת, הוא יודע לאפות היטב.

חברות טובות של תנורים כאלו - יש את סול. היה לי בעבר, להורים שלי יש - והתוצאות מעולות. יש לי כרגע תנורון של דאבו, סוס עבודה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה