אני גם חושבת כך, ולו בגלל שאף פעם לא אופים עוגות בשריות.סתם הערה (הארה): העוגות שאופים בתנור הבשרי אסור לאכול אותן בצמוד לקפה!
לכן, אישית אני חושבת שעדיף הפוך תנור חלבי, וטוסטר אובן בשרי,
אין סיכוי שאנחנו מוותרים על תנור בשרי , ולו בשביל בשר אפוי.. אין סיכוי שזה נאפה בטוסטר אובן .אני גם חושבת כך, ולו בגלל שאף פעם לא אופים עוגות בשריות.
וטוסטר אובן בשביל עופות וכאלו הוא מעולה!
אבל זה מלא עבודה...לחלק לאישיות קטנות, ולחכות..לפיצות ולפשטידות - מולטי קייק! אני משתמשת ונהנית מאד!
(ויש לי תנור חלבי)
בדיוק זה מה שמענין אותיבשנים האחרונות מוכרים לפני פסח משהו שנראה כמו טוסטר אובן אבל נחשב ממש לתנור, שווה לבדוק.
לא כזה מלא...אבל זה מלא עבודה...לחלק לאישיות קטנות, ולחכות..
במה זה עדיף מתנור?
לפיצות ולפשטידות - מולטי קייק! אני משתמשת ונהנית מאד!
(ויש לי תנור חלבי)
יש פלטה לרכישה בנפרד - עגולה שטוחה.באיזה פלטה את עושה פיצות? זה לא נדבק???????
לנו אמרו 'להכשיר' את התנור, כלומר להדליק אותו על ריק לפי זמן האפיה,(לנו הורו שאחרי 24 שעות מאפיית בשרי\חלבי, אפשר לאפות דברים פרווה על תבנית פרווה ולאכול אותם עם בשרי\חלבי (הנוגד))
נשמע מענין ורלוונטי,גם אני משתמשת בטוסטר סנדוויץ פסים לאפיה של פיצות.
אני מניחה מזלג להגבהה שלא ידבק ויוצא מעולה!!!!
יש לי תנור חלבי, אבל לפעמים חבל לי להפעיל אותו או שסתם יותר נוח ונגיש הטוסטר סנדויץ
אני מכינה בצק, ממלאה אותו בכל טוב ומכניסה לטוסטר. 10 דקות ויוצא מעדן!!!!
גם בורקס קפוא אפשר להכין בטוסטר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: