אאל"ט ענין של יציבותיש לי משהו מוזר במחשב
הסטיק מחובר למחשב, ואין אינטרנט, ואי אפשר לגלוש כלל
אז אני גולש על ווי פי (כשהסטיק מחובר למחשב) והוא כותב שאין אינטרנט אבל בפועל יש, ואני יכול לגלוש רגיל !
מה זה יכול להיות ??
צפה בקובץ המצורף 1697712
כל הפעלה זה כךניסית הפעלה מחדש?
מה הכוונה יציבות ?אאל"ט ענין של יציבות
הוא כותב אין אינטרנט כי הוא תופס את רגעי האי יציבות אבל למעשה הוא גולש כי הוא מצליח לשרוד.
את האמת שאני כתבתי את מה שכתבתי בלי טיפת ידע מיקצועי. זה היה סתם ניחוש חובבני.כל הפעלה זה כך
מה הכוונה יציבות ?
מהירות הורדה והעלאה ?
כי יש לי הורדה 40 mbps והעלאה 16mbps
איך משפרים יציבות ?
כי זה רק ביומיים האחרונים התחיל
לגבי הגלישה על wifi - זה בוודאי לא נשמע בעיה של יציבות (אני לפעמים עם מהירות הרבה פחות ואין לי את זה)כל הפעלה זה כך
מה הכוונה יציבות ?
מהירות הורדה והעלאה ?
כי יש לי הורדה 40 mbps והעלאה 16mbps
איך משפרים יציבות ?
כי זה רק ביומיים האחרונים התחיל
זה כבר הסתדר לבד מאזלגבי הגלישה על wifi - זה בוודאי לא נשמע בעיה של יציבות (אני לפעמים עם מהירות הרבה פחות ואין לי את זה)
לגבי הגלישה דרך סטיק נשמע כמו בעיה במתאם רשת אולי זה גם משפיע על הwifi
ניסית להתקין מחדש את מתאם הרשת?
פותחים את "מנהל ההתקנים",
בקטגוריה "מתאמי רשת" מוחקים את ההתקנים הרלוונטיים (אם לא יודעים מה למחוק אפשר למחוק הכל) ע"י קליק ימני > "הסר התקנת התקן"
מפעילים מחדש את המחשב
איך זה הסתדר?זה כבר הסתדר לבד מאז
לא יודע בדיוק איךאיך זה הסתדר?
אצלי - מה שאתה מתאר - זה כך כבר תקופה מאד ארוכה.
יש דברים שמסתדרים לבד....איך זה הסתדר?
אצלי - מה שאתה מתאר - זה כך כבר תקופה מאד ארוכה.
בכל חיבור של סטיק למחשב הוואי פיי מתחבר יותר מהר מהחיבור עצמולא יודע בדיוק איך
אולי עשו רענון בחברה ?
אם תשים לב בתמונה כתוב על הווי פיי שאין אינטרנטבכל חיבור של סטיק למחשב הוואי פיי מתחבר יותר מהר מהחיבור עצמו
כי וואי פיי דורש רק חיבור חשמלי ותו לו, אבל חיבור דרך הסטיק עצמו דורש יותר חיבורים לחומרה שלוקח למחשב זמן לזהות אותם
הותקנה תעודת אבטחה של נטפרי?יש לי משהו הפוך.
כשהסטיק מחובר (לא משנה אם בווי פי או פיזי) אחרי כמה דקות (לא זמן קבוע) הוא לא נותן לגלוש, אבל האינטרנט עדיין מחובר. ואז צריך לכבות את הסטיק ולהפעיל ולהתחבר שוב. זה יכול לקרות פעם אחר פעם רצוף, ואני לא מצליחה לפתור את הענין...
ניסיתי לכבות את חומת האש ולא עוזר.
יש לציין שזה במחשב הספציפי הזה, במחשב אחר הסטיק הזה עובד רגיל
תפנו לספק האינטרנט יכול להיות שחסר הגדרה על הסטיק שיחבר את המידעיש לי משהו הפוך.
כשהסטיק מחובר (לא משנה אם בווי פי או פיזי) אחרי כמה דקות (לא זמן קבוע) הוא לא נותן לגלוש, אבל האינטרנט עדיין מחובר. ואז צריך לכבות את הסטיק ולהפעיל ולהתחבר שוב. זה יכול לקרות פעם אחר פעם רצוף, ואני לא מצליחה לפתור את הענין...
איזה תוכנת סינון יש לכם על המחשביש לי משהו הפוך.
יש לי נטפרי, ומותקן על המחשב שאי אפשר לגלוש לא בנטפרי (לא זוכרת איך קוראים לזה)איזה תוכנת סינון יש לכם על המחשב
מה הכוונה? למה שכתבתי למעלה, או שזה משהו אחר?הותקנה תעודת אבטחה של נטפרי?
אבל זה רק במחשב אחד קורה, מתוך 2, כך שלכאורה זה לא בעיה בסטיק עצמותפנו לספק האינטרנט יכול להיות שחסר הגדרה על הסטיק שיחבר את המידע
בשורת החיפוש תכתבי 1.2.3.4 ואחר כך "אנטר"יש לי נטפרי, ומותקן על המחשב שאי אפשר לגלוש לא בנטפרי (לא זוכרת איך קוראים לזה)
מה הכוונה? למה שכתבתי למעלה, או שזה משהו אחר?
אבל זה רק במחשב אחד קורה, מתוך 2, כך שלכאורה זה לא בעיה בסטיק עצמו
קוראים לזה וואי-פרי או וויי-פרייש לי נטפרי, ומותקן על המחשב שאי אפשר לגלוש לא בנטפרי (לא זוכרת איך קוראים לזה)
ובכן, יש לכם wifreeיש לי נטפרי, ומותקן על המחשב שאי אפשר לגלוש לא בנטפרי (לא זוכרת איך קוראים לזה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: