דרוש מידע אימון לניהול בית. טרנד חולף? או שיש לזה ביקוש?

002

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
ראיתי בבתוך המשפחה שלאחרונה עולה המודעות לניהול בית, עם כלים ושיטות לאימהות איך לנהל בית. [בשיטות של מארי קונדו - סוד הקסם היפני, נועה שרון ויעל זלץ]. תמיד חשבתי שזה נחמד לקרוא את הטיפים והעצות של שלשתן.
הופתעתי לראות שמלמדים את זה בתור קורס למקצוע לעבוד בו.
האם נראה לכן שנשים שנעזרות בעוזרת בית יסכימו להזמין בעלת מקצוע שתתן להם כלים לשפר את הסדר וארגון של הבית בעצמם, או שנשים לא יסכימו לשלם על זה כסף.
חבל לי ללמוד את זה אם אין לזה ביקוש.
אשמח שתחכימו אותי.

נערך לאחרונה ב:

הגולם מפראג

משתמש פעיל
זה חלק מהשיטה היום
כולם מלמדים את כולם
פירמידת הלימודים
קונים בסטימצקי כמה ספרים חכמים,
פותחים בית ספר להצלחה וכבישת העולם בשיטת קוקופוצו הסיני,
ואז בשלב הבא המומחה מספר אחד לשיטת קוקופוצו שמרוויח 200,000 ש"ח לחודש,
פותח בית ספר להכשרת מאמנים בקוקופוצו,
משכורת מובטחת של 20,000 ש"ח בחודש

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
זה חלק מהשיטה היום
כולם מלמדים את כולם
פירמידת הלימודים
קונים בסטימצקי כמה ספרים חכמים,
פותחים בית ספר להצלחה וכבישת העולם בשיטת קוקופוצו הסיני,
ואז בשלב הבא המומחה מספר אחד לשיטת קוקופוצו שמרוויח 200,000 ש"ח לחודש,
פותח בית ספר להכשרת מאמנים בקוקופוצו,
משכורת מובטחת של 20,000 ש"ח בחודש
זה היה מצחיק אם זה היה לא נכון
הבעיה שזה נכון

מה שאני

משתמש מקצוען
יש מערכת שלמה של יצור ושיווק קורסים דיגיטלים כנראה שיש קונים להרבה מהם

• וואו!
Reactions: 002

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חושבת שתמיד יהיה לזה ביקוש, אבל לא ביקוש היסטרי.
אז לראשונות שלומדות את זה יהיה שוק, אבל מהר מאוד תהיה הצפה של בעלות מקצוע :)

(גם לא בטוחה שלראשונות זהיוכל להוות מקור פרנסה עיקרי)

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
לא נראה לי שזה במקום עוזרת.
ויש ליעל זלץ קורס דיגיטלי כבר מזמן.
יכול להיות שיהיו נשים שיעדיפו מאמנת אנושית על פני קורס דיגיטלי, אבל כמו שכבר כתבו כאן, לא נראה לי שיהיה ביקוש היסטרי.

כנראה לא יהיה דורש
לא נראה לי שזה במקום עוזרת. ויש ליעל זלץ קורס דיגיטלי כבר מזמן.
יכול להיות שיהיו נשים שיעדיפו מאמנת אנושית על פני קורס דיגיטלי, אבל כמו שכבר כתבו כאן, לא נראה לי שיהיה ביקוש היסטרי.
כמאמנת לניהול בית כ 4 שנים, האינטרס האישי שלי ממבט צר, שלא ילמדו נשים נוספות את המקצוע, כדי שהשוק לא יהיה מוצף במאמנות לניהול בית. [וברוך השם יש פרנסה בתחום ...;)]
אבל תדעו לכם שלדעתי שווה ללמוד את זה, לא רק בשביל ללמד נשים אחרות, אלא מספיק שהבית האישי שלכם יכנס אחת ולתמיד למסגרת של סדר וארגון בכל הקטע של הבישולים הכביסות הבגדים החדרים והארונות.
זה השקעה חד פעמית שמביאה תוצאות מיידיות לכל החיים. ראיתי את זה גם אצל מי שלמדה איתי.

אני חושבת שתמיד יהיה לזה ביקוש, אבל לא ביקוש היסטרי.
אז לראשונות שלומדות את זה יהיה שוק, אבל מהר מאוד תהיה הצפה של בעלות מקצוע :)
השיטה הזו הוכיחה את עצמה, רואים שיעל זלץ הפכה לאוטוריטה, היא באה בכלל מתחום העסקי ולקחה כלים מקצועיים מניהול ביזנס > למנהלת עסק שהוא הבית שלנו, כולנו רוצות להיות מושלמות, ואין כמו לראות בית נקי - ילדים שבעים - בעל שמוכן לעזור - סדר בתשתיות - הפרדה בין בית לעבודה - בין זמן איכות לעצמי לזמן איכות עם הילדים. אני הלכתי ללמוד את הנושא רק בשביל עצמי, וכיום מוצאת את עצמי מסייעת לאמהות לעשות סדר בראש ובבית. ומדברת איתכן על הייטקיסיטות, נשים עם ידע וכח שעובדות שעות נוספות וממש מוכנות לשלם על מישהי שתבוא עם כלים וידע ורק תתן להם פרקטיקה.
כל אחת לקחה את הנושא למקום אחר ועובדת בשיטה אחרת, לדוגמא, אחת לקחה את הנושא לכיוון של עזרה למשפחות במעבר דירות, היא עברה כמה דירות בעצמה וצברה ניסיון, עוד אחת החליטה לעבוד בכלל עם בחורות שמתקשות להתארגן עם החיים והמבחנים וחיי החברה וחיות בתוך בלאגן של עצמן - ורוצות לקחת את עצמן לידיים לפני החתונה. עוד כמה שעובדות דרך הרווחה כסומכות, ועוד על זה הדרך.

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
אבל תדעו לכם שלדעתי שווה ללמוד את זה, לא רק בשביל ללמד נשים אחרות, אלא מספיק שהבית האישי שלכם יכנס אחת ולתמיד למסגרת של סדר וארגון בכל הקטע של הבישולים הכביסות הבגדים החדרים והארונות.
זה השקעה חד פעמית שמביאה תוצאות מיידיות לכל החיים. ראיתי את זה גם אצל מי שלמדה איתי.
וקורס דיגיטלי, או מאמנת כמוך, לא אמורים לתת את אותן תוצאות?
כאילו, כדי לדעת לקרוא צריך ללמוד הוראה לגיל הרך, או שמספיק פשוט להקשיב ולתרגל בכיתה א'?

מגנום

משתמש סופר מקצוען
ראיתי בבתוך המשפחה שלאחרונה עולה המודעות לניהול בית, עם כלים ושיטות לאימהות איך לנהל בית. [בשיטות של מארי קונדו - סוד הקסם היפני, נועה שרון ויעל זלץ]. תמיד חשבתי שזה נחמד לקרוא את הטיפים והעצות של שלשתן.
הופתעתי לראות שמלמדים את זה בתור קורס למקצוע לעבוד בו.
האם נראה לכן שנשים שנעזרות בעוזרת בית יסכימו להזמין בעלת מקצוע שתתן להם כלים לשפר את הסדר וארגון של הבית בעצמם, או שנשים לא יסכימו לשלם על זה כסף.
חבל לי ללמוד את זה אם אין לזה ביקוש.
אשמח שתחכימו אותי.
תחום מענין
אבל אין קשר בינו לבין עוזרת.
עוזרת מגיעה למלא חסר של כח.
מאמנת מגיעה למלא חסר של ידע ומיומנות.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כאילו, כדי לדעת לקרוא צריך ללמוד הוראה לגיל הרך, או שמספיק פשוט להקשיב ולתרגל בכיתה א'?
מי שלומדת את הקורס מקבלת את כל הקורסים של יעל זלץ בחינם. כך בכל אופן היה בעבר.

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני הייתי בקורס של נועה שרון נותן המון כח שהבית לא יצא מכלל שליטה אלה לגעת למה ל את הזמן טוב יותר.
ולנסיה שרון יש מלא עבודה יש לזה ביקוש גבוה מאד!

• תודה
יש הבדל בין לקרוא טיפים בעיתון ובאתר לבין ללמוד על מנת ללמד ולדעת איך ללוות אישה בדרך שלה. בתנאים שלה.

ולמרות שאישית אני מלכתחילה לא חשבתי לעסוק בזה, ראיתי כמה תרם לי ולבית - מרגישה שליחות לעזור לעוד אמהות.
ואכן, אם את לא רוצה ללמד אחרים ויש לך מספיק כח ומשמעת עצמית, אז תעשי קורס דיגיטלי.
ואם ניסית לעזור לעצמך ולא הלך, אל יאוש! לפעמים פגישה או שתיים עם מאמנת יכולים להאיר את הדרך
זה מתאים למי שרוצה לעזור הלאה לאחרים. אה. וגם להרויח.

יש מלא עבודה יש לזה ביקוש גבוה מאד!
הן גם מלמדות שיטות אימון (=קאוצינג) ונותנת תמיכה מלאה!! וליווי עד להקמת עסק שמניב. שנים אחרי שלמדתי אני מסוגלת להרים אליה טלפון או לשלוח מייל ליעל זלץ ולהענות בשמחה, יש פורום מיוחד של המאמנות בו אנחנו נותנות טיפים ורעיונות אחת לשניה (בכל אופן במחזור שלי... תבררו אם גם הפעם)

002

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
השיטה הזו הוכיחה את עצמה, רואים שיעל זלץ הפכה לאוטוריטה, היא באה בכלל מתחום העסקי ולקחה כלים מקצועיים מניהול ביזנס > למנהלת עסק שהוא הבית שלנו, כולנו רוצות להיות מושלמות, ואין כמו לראות בית נקי - ילדים שבעים - בעל שמוכן לעזור - סדר בתשתיות - הפרדה בין בית לעבודה - בין זמן איכות לעצמי לזמן איכות עם הילדים.
תודה על הפירוט.
אשמח אם תסבירי לי האם השיטה של יעל זלץ שתופסת תאוצה לאחרונה, היא בסגנון של סוד הקסם היפני של מארי קונדו ?

חנה תהילה

משתמש מקצוען
לדעתי זה משהו שיהיה לזה ביקוש
יש הרבה נשים שחשוב להם בית מסודר
ואם יש מישהיא שיכולה לעזור להן בזה
אז הם ילכו על זה.
לדעתי את ממש לא צודקת שאת משווה את זה לעוזרת בית
כי עוזרת בית מסדרת והולכת
ומאמנת בעצם עושה שינוי מהיסוד

תודה על הפירוט.
אשמח אם תסבירי לי האם השיטה של יעל זלץ שתופסת תאוצה לאחרונה, היא בסגנון של סוד הקסם היפני של מארי קונדו?
ולשאלתך, השיטה של מארי קונדו - סוד הקסם היפני הולכת יותר בציבור הכללי, (וגם שמעתי שבחו"ל) בציבור הדתי והחרדי ומשפחות ברוכות ילדים לדעתי יותר מתאים וקולע השיטה של יעל זלץ שמדברים גם על שבת וחגים, זמנים מיוחדים ופ ס ח שנושף בעורף.... וכל שנה מחדש
מארי מדברת על משפחה ממוצעת ביפן, שיש לכל משפחה ילד אחד במקרה הטוב
יעל זלץ מדברת בהרבה הומור והבנת הציבור שלנו על פרקטיקה של משפחות עם ילדים צפופים, המון כביסות, דירות קטנות ושכורות, ולדוגמא בנושא של הכלים, אין מצב שיהיה לכם סט אחד, צריך כלים של חלבי + בשרי + פרווה (ופסח שוב כאמור)
לדעתי זה משהו שיהיה לזה ביקוש
יש הרבה נשים שחשוב להם בית מסודר
ואם יש מישהיא שיכולה לעזור להן בזה
אז הם ילכו על זה.
נכון מאוד!!
אישית, יכולה להעיד (ואני אמורה להעדיף שיהיו כמה שפחות מאמנות לניהול בית ) שבתים שמיישמים את השיטה נראים ומרגישים אחרת, קל יותר לארח, כיף להתארח, נח לפתוח את הדלת לשכנה, לא מבלים את הזמן המשפחתי בבלאגן וחיפושים. רמת חיים אחרת!
נסכם
- אישה שלוקחת אימון כזה (או לומדת את השיטה לעומק) מחזירה את ההשקעה.
אם יש עוד שאלות בשמחה :)

• תודה

הגולם מפראג

משתמש פעיל
כמאמנת לניהול בית כ 4 שנים, האינטרס האישי שלי ממבט צר, שלא ילמדו נשים נוספות את המקצוע, כדי שהשוק לא יהיה מוצף במאמנות לניהול בית. [וברוך השם יש פרנסה בתחום ...;)]
בלי להעליב
אבל רק אני המוזר פה
שחושב על זה שמדברים על קורס חדש שעלה לאויר, תוך הפניית קישור להרשמה,
ואז משום מקום עולה משתמש חדש "מאמנת לניהול בית"
שכמובן למדה את הקורס ויש לה מקצוע מניב,
וכמובן יש לקורס גם ייעוץ מלא,
ורק תגידו שאני הפניתי אתכן:p
דרך אגב זה משכורת של מעל 20,000 ש"ח נכון?
די לתמימות!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה