לא מוכנהלא אוכלת מטרנה או סימילק?
משתדלת ממש לאכול לשתות אבל שינה אני קמה לשאובמחזקת את ידייך.
תמשיכי עם השאיבות כל עוד את יכולה.
כמה טיפים חשובים:
שינה של 8 שעות בלילה.
לאכול טוב.
לשתות ולשתות.
אני הייתי מוסיפה אבקת שוקו למטרנה - ככה שזה ישחד אותה, ולאט לאט להפחית, עד שתתרגל לטעם המקורי.לא מוכנה
היכן משיגים?ניסית משאבה של בי"ח?
כשהבן שלי היה מאושפז לתקופה ממושכת והוא לא יכל לינוק, היועצת הנקה של הבי"ח אמרה לי שרק עם משאבה ברמה של בי"ח אפשר להמשיך שאיבה בלעדית במשך זמן.
בזמנו היה ביד שרה.היכן משיגים?
מדלה?ניסית משאבה של בי"ח?
לדוגמא. אבל יש למדלה כמה דגמים ורק חלק מהם ברמה של בי"ח. אני מכירה את הסימפוני ועוד אחד ששכחתי איך קוראים לו.מדלה?
יש להשכיר בביבי רותם ואצל יועצות הנקההיכן משיגים?
היא לא מותרת לי ואת ילדי הקודמים הנקתי עד גיל הרבה יותר מאוחר...בת שנה?!? את שואבת כבר שנה?? להעריץ אותך!! אין לי מילים. אין הרבה נשים שהצליחו לעשות את זה! את אלופה ומשקיענית על.
אני חושבת שאת זו שיכולה לתת כאן עצות לכולן איך כדאי לשאוב.
בעיקרון בגיל שנה אפשר כבר לעבור לתזונת מוצקים מלאה, אז לא בטוח שכדאי להשקיע בהגברת החלב, אולי אפשר להסתפק במה שיש, ולאט לאט לתגבר לה את המוצקים שתאכל יחד עם כל המשפחה.
(מי שנגמלו אצלי מהנקה בגיל שנה ובגיל שנה ורבע פשוט עברו לתזונה המשפחתית הרגילה בלי לקבל תמ"ל.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: