יש למלא טופס מיוחד מה זה ?
צפה בקובץ המצורף 572436
כנראה שהקמת המערכת לא הושלמה מסיבה כל שהיא.אז איפה עושים 'שמירה'?
צפה בקובץ המצורף 572437
הבעיה נפתרה יישר כוחכנראה שהקמת המערכת לא הושלמה מסיבה כל שהיא.
מה שתעשו זה: תתקשרו למספר של המערכת מקו שלא חסום (קו לא כשר או קו נייח) ותקישו 0 ואז תתבקשו להקיש את הסיסמה שבחרתם, אח"כ תתבקשו להקליט משהו ואז יגידו לכם שהמערכת הוקמה בהצלחה.
אח"כ תחזרו לאתר והכל אמור להיות בסדר.
אם תרצו, תוכלו לשלוח לי באישי את פרטי המערכת ואת הסיסמה. אני נמצא ליד קו נייח ואוכל לבצע עבורכם את הפרוצדורה הנ"ל. אבל בבקשה רק אם באמת אין לכם גישה לקו שפתוח.
הפקס אמור להישלח אליך במייל, ובנוסף הוא נמצא בתוך תיקיית FAX במערכת.היכן אני אמור לראות את הפקס?
עשיתי הכל כפי ההוראות ולא מגיע לי שום הודעה.
תודה
נידון לעיל....הקמתי מערכת תוכן כאמור לעיל
ובאתר הם דורשים למלאות טופס
יש איזה בעיה או משהו ?
בכל אופן @חיבור* תודה רבה
כנראה שהקמת המערכת לא הושלמה מסיבה כל שהיא.
מה שתעשו זה: תתקשרו למספר של המערכת מקו שלא חסום (קו לא כשר או קו נייח) ותקישו 0 ואז תתבקשו להקיש את הסיסמה שבחרתם, אח"כ תתבקשו להקליט משהו ואז יגידו לכם שהמערכת הוקמה בהצלחה.
אח"כ תחזרו לאתר והכל אמור להיות בסדר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: