במקום להיכנס לכרטסת של הגדרות מתקדמות, תיכנס למאפיינים ותבחר שם בסוג שלוחה של הודעה קולית לדואר האלקטרוני ולחץ על שמור.איך???
יש הדרכה מפורטת בפורום שלהםאיך מגדירים שליחת קמפיין בכל הודעה?
אני פתחתי מספרים לפני כמה שנים ואין בהם שימוש והם לא נסגרו.יש מישהו שזה עובד לו לאורך ימים?
הרי זה קו שלא תהיה בו תנועה רבה, אז לא רווחי בשבילם.
בתנאים שצריכים לאשר בשעת ההרשמה, יש תנאי שאם יהיה פחות מ-1000 דקות בחודש, הם רשאים לסגור את הקו מיידית.
השאלה אם הם עומדים על זה, האם אפשר לבנות על המספר שאני יקבל מהם כמספר קבוע לקבלת פקסים, שאוכל להעביר הלאה למי שצריך לשלוח לי מידי פעם פקסים, בלי להתקע יום אחד בלי קו.
תיקון למספר:אז ככה..
1. לפתוח מערכת בימות המשיח. מתקשרים 073-313-7777
ניסיתי כמה פעמים במשך היום ואחר כל הפעולות הנ"ל אומרים שאין להם קו!תיקון למספר:
077-313-7777
או
077-313-7770
זה כמו לחפש מחט בהררי שחת.יש הדרכה מפורטת בפורום שלהם
https://www.call2all.co.il/f2/index.php
עדיף שתשאל שם. יקח לי זמן לחפש יש שם ניקים שמכירים את הפורום יותר ממניזה כמו לחפש מחט בהררי שחת.
יש קישור יותר ספצפי?
תודה
ניסיתי לפתוח מערכת, ולאחר כל הפורצדורה שלוקחת יותר מ-10 דקות, נאמר לי שאין מספרים פנויים.1. לפתוח מערכת בימות המשיח. מתקשרים 073-313-7777 ובשלוחה 3 פותחים מערכת ומגדירים סיסמה. בסיומה של הפעולה מקבלים מספר מערכת.
זה מה שמופיע לי.3. נכנסים לכרטסת "מערכת תוכן" ובשורה שנפתחת בצד שמאל בוחרים "הגדרות מתקדמות".
זו המערכת IVR שפתחת לפי ההנחיות הנ"ל? או שזה ווצאפון?
בעבר הרחוקצריך למלא טופס לקבלת גישה לעריכת הגדרות מתקדמות?
יש למלא טופס מיוחד מה זה ?אז ככה..
1. לפתוח מערכת בימות המשיח. מתקשרים 073-313-7777 ובשלוחה 3 פותחים מערכת ומגדירים סיסמה. בסיומה של הפעולה מקבלים מספר מערכת.
2. נכנסים לאתר ניהול המערכת בכתובת: https://www.call2all.co.il/ym/login.php ומקישים את מספר המערכת והסיסמה שבחרתם.
3. נכנסים לכרטסת "מערכת תוכן" ובשורה שנפתחת בצד שמאל בוחרים "הגדרות מתקדמות".
4. מוחקים את כל מה שכתוב שם ובמקום זה מכניסים את הטקסט הבא:
5. את האותיות "כאן יש לרשום את כתובת המייל" למחוק, ולרשום במקומם את כתובת המייל שלכם.קוד:type=recv_fax set_ok_send_mail=yes email_address=כאן יש לרשום את כתובת המייל email_name=כאן ניתן לרשום טקסט לגוף המייל - לא חובה
6. את האותיות "כאן ניתן לרשום טקסט לגוף המייל - לא חובה" למחוק, ותכתבו במקומם טקסט שתרצו שיופיע בגוף המייל שתקבלו. לדוגמה - את השם שלכם.
7. ללחוץ על שמור
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: