כללי איך שומרים תכונות טקסט בהעתקה לאיניזיין

schemi

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני יודע שכשמייבאים טקסט ממקור כלשהו ישנה אפשרות לשמר תכונות כגון: הדגשה, קו נטוי, פונט ועוד..

השאלה היא כשאני מעתיק ומדביק (Ctrl+C, Ctrl+V) מקובץ וורד או ישירות מהמייל - האם יש אפשרות לשמר תכונות אלו.

מה שקורה אצלי זה שהטקסט המודבק באיניזיין - מגיע נטול כל תכונות.

תודה!

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לפי מה שידוע לי רק ביבוא דרך place יש את אפשרויות השימור. וזו אחת הסיבות למה להשתמש דווקא בו.

adir28

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כאשר הייבוא לאינדיזיין מתבצע באמצעות פקודת place (ולא העתק הדבק) נפתח חלון ובו אפשר לעדכן אילו תכונות וורד יגיעו לאינדיזיין.

schemi

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י adir28;432526:
כאשר הייבוא לאינדיזיין מתבצע באמצעות פקודת place (ולא העתק הדבק) נפתח חלון ובו אפשר לעדכן אילו תכונות וורד יגיעו לאינדיזיין.

זה אני יודע,
השאלה היא האם בהעתק הדבק ישנה גם אפשרות כזאת?
למשל אדם ששלח לי חומר בגוף המייל עם הדגשות ואני רוצה להעתיק לאינדיזיין כך שישמרו ההדגשות. ישנה אפשרות כזאת?

שלמה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י TIP X;432525:
לפי מה שידוע לי רק ביבוא דרך place יש את אפשרויות השימור. וזו אחת הסיבות למה להשתמש דווקא בו.

יש לי חדשות בשבילכם.

CTRL K

העתקה מזיכרון הלוח.

sonya

משתמש רשום
נכתב ע"י שלמה;432536:
יש לי חדשות בשבילכם.

CTRL K

העתקה מזיכרון הלוח.

סליחה, לא הבנתי:
CTRL K הוא תחליף לCTRL C ששומר תכונות טקסט?
תודה

שלמה

משתמש מקצוען
CTRL K = הגדרות של התכנה.
הגדרה שנייה מהסוף.
שם מסמנים באפשרות 'וי' האם רוצים שבהעתק הדבק מזיכרון הלוח, יהיה כטקסט נקי, או במידע מלא של תכונות התו\פסקא.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה