כן.בדברי הימים כתוב: וְאֵלֶּה, בְּנֵי בִּתְיָה בַת-פַּרְעֹה, אֲשֶׁר לָקַח... (בחיריק)
מהיכן הגיע השם בַּתיה, בפתח?
טעות נושנה של הגננות?
בדיוק.טעות נושנה של הגננות?
צרפתיות, משום מה.בדיוק.
בטח גם את מכירה מספר בחורות בשם הנכון, בחיריק.
מכירה גם ישראליות, אבל ספרדיות בלבד.צרפתיות, משום מה.
צרפתיות, משום מה.
מכירה,מכירה גם ישראליות, אבל ספרדיות בלבד.
אבל חיריק חסר!ביתיה בחיריק
בגמרא (מגילה דף י"ג ע"א):איך זה הגיוני? כלב לפי החישוב היה הרבה יותר צעיר ממנה. היא היתה למעשה האמא של משה! יש לזה אסמכתאות?
כל עניין הקברים של הקדמונים הוא תמוה מאד, לגבי הקברים שאין להם מקור מוסמך מהאריז"ל וכדומה.אם מדברים כבר מבת פרעה אז אולי לכם פתרונים הרי בחז"ל מובא שבת פרעה ארוכה ימים ולבסוף נכנסה לגן עדן בחייה ובהר הזיתים יש מערת קבורה מזמן בית ראשון ליד כפר השילוח שכתוב שם "קבר בת פרעה"
ואני תמוה איך זה יכול להיות?
בדיוק בשבת שאל אותי הבן שלי על קברו של דן בן יעקב- בחומש כתוב רק על העלאת עצמות יוסף ולא על כל השבטים, לא?דן בן יעקב
רש"י (שמות יג, יט): "וְהַעֲלִיתֶם אֶת עַצְמֹתַי מִזֶּה אִתְּכֶם" - לאחיו השביע כן למדנו שאף עצמות כל השבטים העלו עמהם שנאמר: אִתְּכֶם.בדיוק בשבת שאל אותי הבן שלי על קברו של דן בן יעקב- בחומש כתוב רק על העלאת עצמות יוסף ולא על כל השבטים, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: