עדיין רלוונטי?יש לי קופון של גרו/סטיפ אין /גילטי להחלפה
בתמורה של קופון לקסטרו
עדיין רלוונטי?יש לי קופון של גרו/סטיפ אין /גילטי להחלפה
בתמורה של קופון לקסטרו
מה יכול להיות? ניסיתי עם עוד שם משתמש, בגלישה בסתר.טוב, פתחתי חשבון בקסטרו, הכנסתי את הקוד מפועלים בקופה, בגלישה בסתר ועדיין ההודעה הזו
- לא ניתן לממש את הקוד "..." בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889
נכנסתי לחשבון באתר למטה "הטבות שלי"
הקוד צריך ליהיות של 10 מספריםמה יכול להיות? ניסיתי עם עוד שם משתמש, בגלישה בסתר.
הקוד מפועלים זה סידרה של 6 מספרים? כי במייל מהם כתוב לי
קוד האימות שלך הוא: .....
זה הקוד?
אז אין לי את הקוד הנכון. איפה אני צריכה להכניס את הקוד אימות הזה?הקוד צריך ליהיות של 10 מספרים
2.12תגידו. זה עדיין רלוונטי? אין לי פנאי לקרוא את כל השרשור...
עד מתי אפשר לנצל את ההטבה?
זה קוד אימות שאת צריכה להכניס באתר של פועלים ואז לקבל את ההטבהאז אין לי את הקוד הנכון. איפה אני צריכה להכניס את הקוד אימות הזה?
גם לי לא הגיע קופון למעלה משבוע,הבנתי את הטעות שלי. נרשמתי לקבל את ההטבות של בנק הפועלים, וזה היה הקוד לזה.
נרשמתי עכשיו לקבל קוד קופון. אבל הקופון לא מגיע, גם לא לקידומי מכירות. כלום.
זה רק לכרטיס אשראי של בנק הפועלים? או מספיק קוד הנחה של הבנק כלקוח שלהם?מורידים מבנק הפועלים הטבה של 70 ש''ח מתנה, וכמובן חייבים לשלם עם כרטיס אשראי של פועלים
נכנסים לקסטרו: https://www.castro.com/he/Boys/Pants/Colored-skinny.html
בוחרים בכמות: 2 יחידות
או בוחרים כל מוצר אחר בשווי 120 ש''ח
בקופה המחיר מתעדכן עם הנחת 40 % בלאק פריידי
מכניסים את קוד הקופון שקיבלתם מפועלים, והתוצאה 1.90 ש''ח בלבד כולל משלוח חינם עד הבית!!!!
מגניב, לא?
כדאי לחטוף לפני שיגמר!!!
מספיק קודזה רק לכרטיס אשראי של בנק הפועלים? או מספיק קוד הנחה של הבנק כלקוח שלהם?
למישהו יש תשובה, או שאתם פשוט מעדיפים לא לחשוב? כי אני אישית לא בא לי לחזור בגלגול בשביל איזה 70 ש"ח לקסטרו. לא עניין של אמונה גדולה, סה"כ עצלות גדולה. פשוט פיזית אין לי כח לרדת שוב לעולם הזה ולעבור את כל המסלול בשביל 70 ש"ח לקסטרו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: