עד ה2.12 שני הבאהאמת שרק עכשיו קיבלתי את הקוד האמיתי של קסטרו, לפני זה בנק הפועלים שלח לי קוד אחר לא תקין אז עכשיו הצלחתי
עד מתי המבצע? אני רוצה לעשות גם מהחשבון של בעלי
עד ה2.12 שני הבאהאמת שרק עכשיו קיבלתי את הקוד האמיתי של קסטרו, לפני זה בנק הפועלים שלח לי קוד אחר לא תקין אז עכשיו הצלחתי
בתוקף למימוש בפועל בין התאריכים 6.11.19 ועד 2.12.19 ב-23:59 או עד גמר המלאי, המוקדם מבינהםהאמת שרק עכשיו קיבלתי את הקוד האמיתי של קסטרו, לפני זה בנק הפועלים שלח לי קוד אחר לא תקין אז עכשיו הצלחתי
יש למישהו מושג אם זה לא גזל? זה נראה כמו בג באתר. האם מותר לנצל את הבג הזה?
למה אתה חושב שזה באג?למישהו יש תשובה, או שאתם פשוט מעדיפים לא לחשוב? כי אני אישית לא בא לי לחזור בגלגול בשביל איזה 70 ש"ח לקסטרו. לא עניין של אמונה גדולה, סה"כ עצלות גדולה. פשוט פיזית אין לי כח לרדת שוב לעולם הזה ולעבור את כל המסלול בשביל 70 ש"ח לקסטרו...
@רפאל 5657
אני עשיתי את זה ללא הקטמבינה. בחרתי 3 פרטים ב 120 שח סה''כ ירד לי 40 אחוז על בלאק פריידי.
נשאר 71.8 אח''כ ירד 70 פועלים נשאר 1.8
באתר פועלים רשום מפורש שהמבצע בנוסף למבצע הקיים
באתר ניהול החשבון. גוללים למטה ולוחצים על "ההטבות שלי".מאיפה מורידים את הקופונים?
לאמה אני צריכה בשביל הקופון של פועלים? דווקא דרך האתר של הבנק.
אם גיסתי בבנק הפועים ואין לה את הסיסמא לאתר היא לא יכולה לממש את ההטבה ?
או לתת לי אותה....
לא חייבים את של פועליםבשביל להשתמש בקופון אני חייבת לשלם באשראי של פועלים, או אפשר גם באשראי אחר?
נכוןאיפה זה מופיע?
אני לא רואה ב"הטבות שלי" בפועלים.
תודה רבה מאד!לא חייבים את של פועלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: