לוקח זמן לפעמיםלא מצליחה לקבל את ההטבה במייל
לוקח זמן לפעמיםלא מצליחה לקבל את ההטבה במייל
תודה.לוקח זמן לפעמים
את מתכוונת למשלוח חינם?ועוד משהו
מישהו הצליח לראות את ההטבה של אמזון באתר?
לאאת מתכוונת למשלוח חינם?
אני הזמנתי
אבל זה לא על כל המוצרים.
טוב לדעתלא
אני מתכוונת להטבה של 50$ הנחה מפועלים בקניה מעל 100$
תבדקי בספאם ובכל מקום אפשרי במיילהזמנתי את ההטבה, מחכה יותר משבוע ולא מגיע.
איפה זה מופיע?לא
אני מתכוונת להטבה של 50$ הנחה מפועלים בקניה מעל 100$
לי הגיע תוך כמה דקתוך כמה זמן אמור להגיע קופון ההטבה של קסטרו למייל?
עכשו ניסתי שוב והצלחתי קניתי קפוצון של 130 שח ועלה לי 7.90 שח, צריך לשחק עם זה. שזה אומר להכניס מוצר של 120-130 כרצונכם, אח"כ להוסיף עוד מוצר סתם יקר ואז להכניס את הקופון, אח"כ למחוק את המוצר המיותר מהסל וההנחה נשארת כך שאפשר לקנות מוצר של 122 ב2 שח וכו.מורידים מבנק הפועלים הטבה של 70 ש''ח מתנה, וכמובן חייבים לשלם עם כרטיס אשראי של פועלים
נכנסים לקסטרו: https://www.castro.com/he/Boys/Pants/Colored-skinny.html
בוחרים בכמות: 2 יחידות
או בוחרים כל מוצר אחר בשווי 120 ש''ח
בקופה המחיר מתעדכן עם הנחת 40 % בלאק פריידי
מכניסים את קוד הקופון שקיבלתם מפועלים, והתוצאה 1.90 ש''ח בלבד כולל משלוח חינם עד הבית!!!!
מגניב, לא?
כדאי לחטוף לפני שיגמר!!!
להכנס עם שם משתמש אחר או דרך גלישה בסתרעזרתכם בבקשה- יש לי את הקוד להטבה, קניתי שתי מוצרים מעל 120 ש"ח,
וזה לא נותן לי: זה ההודעה:
- לא ניתן לממש את הקוד "" בקנייתכם הנוכחית. וודאו כי הפריטים שבחרתם לקנייה מתאימים להטבה שבידכם, ונסו שנית. זקוקים לעזרה? שירות הלקוחות שלנו ישמח לעמוד לשירותכם בטלפון 077-605-1889
- מה עושים?
איך גולשים דרך גלישה בסתר?להכנס עם שם משתמש אחר או דרך גלישה בסתר
זה לא נכון אני שילמתי עם כרטיס אשראי אחר..וכמובן חייבים לשלם עם כרטיס אשראי של פועלים
להכנס עם שם משתמש אחר או דרך גלישה בסתר
זה היה לי גם תבדקי את מספר הקופון שהכנסת כי לפעמים יש טעויות ,ועם אל תהיי מחוברת עם שם משתמש שכבר ממשת איתו קופון .יש אולי אופציה אחרת להשתמש בקופון?
ניסיתי גם גלישה בסתר וגם משתמש חדש ואותה הודעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: