שגם זה מסובך תכלסהאמת שתוך כדי בדקתי את האפשרות שם שהוא כתב ויש כרגע בעיה עם זה אולי זה אחד העדכונים האחרונים או משהו כז, תכלס' זה לא עובד.
כנראה שהכי פשוט יהיה להשתמש עם צד ג
וורד לא נתןהאם נסית לפתוח דרך וורד
או בתוכנת PDF (לא רידר) מקצועית יותר
אקרובט פרו'איזה עוד אפשר?
אפשר הסבר מפורט למתקשים?אקרובט פרו'
לפתוח בתפריט המרה לPDF
ממש לא, תכנסו לכאן תלחצו על ההורדה. ההתקנה כנראה פשוטה. אם בכל זאת תסתבכו נשמח לעזור.שגם זה מסובך תכלס
תודה רבה!!ממש לא, תכנסו לכאן תלחצו על ההורדה. ההתקנה כנראה פשוטה. אם בכל זאת תסתבכו נשמח לעזור.
האמת היא שאני רואה שלא בטוח שהתוכנה הזו תומכת בתבנית קובץ ההיא אז תשאירו את זה בנתיים. אתם יכולים גם לעשות המרה אונליין אם זה חד פעמי ולהתקדם הלאה.תודה רבה!!
מה לסמן בחלונות?
איך? איפה?האמת היא שאני רואה שלא בטוח שהתוכנה הזו תומכת בתבנית קובץ ההיא אז תשאירו את זה בנתיים. אתם יכולים גם לעשות המרה אונליין אם זה חד פעמי ולהתקדם הלאה.
הרגע בדקתי. תעשו באתר הזה עשה לי מעולה. מעלים את הקובץ (אפשר גם לגרור) ולוחצים על CONVERT הוא מיד ממיר את הקובץ ומוריד אותו.איך? איפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: