רוב הרבנים? מידיעה?לשימוש בפסח? לא מומלץ, רוב הרבנים מתירים פירוליטי בין בשר לחלב, אבל לא בשביל פסח. רק לצורך נקיון וביעור חמץ.
לפי מה שכתוב שם אין תנורים של אלקטרולוקס שהפירוליטי שלהם אושר גם לפסח.מצורף הגיליון של הרב הלפרין אודות תנורי פירוליטי
בטאון אספקלריה חודש ניסן תשפ"ב - מכון מדעי טכנולוגי להלכה
www.machonhalacha.co.il
צריך להוציא גם את הזכוכיות בדלתות ?א. היא שאלה איך מנקים. לא כל דבר צריך להפוך לפולמוס הלכתי. יש אנשים שמנקים עם הפירוליטי לאו דווקא לפסח. תנסו להיות ענייניים.
ב. @213765 אני לא מצליחה לראות אם הדגם שלך הוא פירוליטי או לא. כדאי לבדוק אולי גם בחוברת שמגיעה עם התנור.
במידה וזה פירוליטי, לי יש גם אלקטרולוקס וצריך להוציא את כל התבניות, המסילות של התבניות- הן יוצאות במשיכה קלה וכדאי לרוקן אותו מפירורים, לדעתי זה מנקה הרבה יותר טוב.
יכול להיות שיש דגמים אחרים שלא צריך להוציא הכל, עד כמה שאני יודעת את התבניות חובה להוציא אחרת הן מתעקמות לחלוטין.
בהצלחה!!
רוב הרבנים של מי?לשימוש בפסח? לא מומלץ, רוב הרבנים מתירים פירוליטי בין בשר לחלב, אבל לא בשביל פסח. רק לצורך נקיון וביעור חמץ.
מה פתאום להוציא את הזכויות סכנת נפשות, התנור מגיע ל500 מעלות.צריך להוציא גם את הזכוכיות בדלתות ?
וכמה מעלות עושים ולכמה זמן
למה לכסות? בשעה שהפרולטי עובד לא צריך?מה פתאום להוציא את הזכויות סכנת נפשות, התנור מגיע ל500 מעלות.
אנחנו קבלנו הוראה אחרי הפירוליטי לכסות בניר כסף את הזכוכיות
שאלתי איך מנקים ולא איך מכשירים לפסחלא לפסח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: