וענו לך שלא בכל התנורים יש תכנית פירוליטי ואתם צריכים לבדוק בחוברת המוצר שלכם אם יש בו את התכונה הזאתשאלתי איך מנקים ולא איך מכשירים לפסח
וענו לך שלא בכל התנורים יש תכנית פירוליטי ואתם צריכים לבדוק בחוברת המוצר שלכם אם יש בו את התכונה הזאתשאלתי איך מנקים ולא איך מכשירים לפסח
מה עשיתם עם המסילות?מה פתאום להוציא את הזכויות סכנת נפשות, התנור מגיע ל500 מעלות.
אנחנו קבלנו הוראה אחרי הפירוליטי לכסות בניר כסף את הזכוכיות
עוד לא עשיתי.מה עשיתם עם המסילות?
אחרי שעושים את הפירוליטי לכסות את הזכוכיות למשך כל הפסח בניר כסף, צריכה לשאול את בעלי בדיוק מה הענין.למה לכסות? בשעה שהפרולטי עובד לא צריך?
זה להחליף מסילות, רשתות, תבניות, להסיר את הגומי האוטם, ולפני הכל לבדוק ברשימה שהובאה לעיל בקישור אם הדגם שלכם מסוגל להגיע לרמת חום שיכשיר לפסח.עוד לא עשיתי.
מתכננים להחליף.
מהרבה מהפוסקים סוברים שכבר מ300 מעלות אפשר להכשיר תנור גם לא פירוליטי.זה להחליף מסילות, רשתות, תבניות, להסיר את הגומי האוטם, ולפני הכל לבדוק ברשימה שהובאה לעיל בקישור אם הדגם שלכם מסוגל להגיע לרמת חום שיכשיר לפסח.
זה אומר שבאמת לא קראתם את המאמר שבקישור.מהרבה מהפוסקים סוברים שכבר מ300 מעלות אפשר להכשיר תנור גם לא פירוליטי.
מי שישלו עדיף שיקנה חדש - זה לגבי תנור רגיל.
התנור פירוליטי שלנו מגיע למעלות הדרושות להכשרתו לכתחילה לפס ההוראה שקבלנו שכיון שאי אפשר לשים את המסילות והתבניות בפירוליטי צריך להחליפם.
לא קבלנו שום הוראה לגבי הגומי האוטם.
מודה באשמהזה אומר שבאמת לא קראתם את המאמר שבקישור.
מודה באשמה
אנחנו פוסקים הלכה לפי הרבנים המקובלים עלינו לא ע"פ רב מזדמן.
תתפלאו לשמוע שיש עוד דעות והרבה מהדברים שהוא כתב שם אנחנו לא נוהגים והרב שלנו נקרא ממש פרום.כותב המאמר הוא הסמכות העליונה בכל הקשור לנושא. כשהרבנים רוצים לפסוק בעניינים טכנולוגיים הם מבררים קודם אצלו.
אז ניקח נקודה אחת לדוגמא ונאמר זאת ככה, אם הרב שלך ידע שיש הבדל בין AEG לאלקטרולוקס לגבי אופן ההכשרה לפסח, אז הוא ידע זאת ממנו, כי הוא זה שבדק את התנורים.תתפלאו לשמוע שיש עוד דעות והרבה מהדברים שהוא כתב שם אנחנו לא נוהגים והרב שלנו נקרא ממש פרום.
לא להוציא זכוכיותצריך להוציא גם את הזכוכיות בדלתות ?
וכמה מעלות עושים ולכמה זמן
על הגומיות לא יודעת, אני לא מוציאהלא הצלחתי להבין מהמדריך הזה
מבחינה טכנית אפשר להוציא ולהחזיר את הגומיות? ואם לא מוציאים זה יהרס? והאם צריך להוציא את המסילות בפנים? כמה מעלות לכוון? ולכמה זמן?
מחילה על הבורות ותודה מראש..
איך נראה ניקוי חזק וכמה זמן זה לוקחעל הגומיות לא יודעת, אני לא מוציאה
המסילות בפנים צריך להוציא הכל
מעלות לא צריך לכוון
לכמה זמן זה תלוי בעוצמת הניקוי שאת רוצה, אצלי לדוגמא יש 3 אפשרויות, ניקוי קל, ניקוי בינוני וניקוי חזק, כל אחד מהם זה זמן אחר. תחליטי מה שאת רוצה.
אצלי זה מדורג לפי 1,2,3 אני פשוט בוחרת את המספר הרצוי כש-3 זה הניקוי החזקאיך נראה ניקוי חזק וכמה זמן זה לוקח
לי יש עד 2 וזה לוקח 3 שעות האם אחר כך זה מתכבה לבד?אצלי זה מדורג לפי 1,2,3 אני פשוט בוחרת את המספר הרצוי כש-3 זה הניקוי החזק
הוא לוקח אצלי שלוש וחצי שעות
כן. זה גם ננעל אוטומטית לכל משך זמן הפעולה. אי אפשר לפתוח את התנור, זה מטעמי בטיחות כמובן. אחרי שזה גומר זה מתקרר קצת ואז התנור ניתן לפתיחה.לי יש עד 2 וזה לוקח 3 שעות האם אחר כך זה מתכבה לבד?
האם אפשר להשאיר את זה לבד או שזה צריך השגחה כל הזמן? מחוץ לתנור מרגישים חום?כן. זה גם ננעל אוטומטית לכל משך זמן הפעולה. אי אפשר לפתוח את התנור, זה מטעמי בטיחות כמובן. אחרי שזה גומר זה מתקרר קצת ואז התנור ניתן לפתיחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: