אין מצב להכין לבד?קונים קפוא ומטגנים
נכון גם אני מורחת על העלה מעט סילאן וסויהממש כמו שאמרו פה, תכיני את הבשר טחון של הסיגר עם טיבול כמו שאת מתחברת.
ואז לגבי ההכנה עצמה:
אני מטגנת את הבשר לבד כמה דקות ,
ואז שמה שורה של בשר יחסית בתחילת העלה
מקפלת כ 2 סנטימטר (נראלי) צד ימין ושמאל ואז מגלגלת. (המטרה שלא "ישפך" הבשר מהצדדים זה יתפוס את הבשר)
ממליצה למרוח בקצה מעט ביצה כדי שהעלה ידבק טוב ולא יפתח, אבל בכל מקרה להניח בשמן רותח כשהסגירה כלפי מטה.
עוד משהו נוסף-אני אוהבת גם למשוח על העלה רוטב סויה ומעל זה לשים את הבשר, זה נותן טעם טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט מ'
צז מָה אָהַבְתִּי תוֹרָתֶךָ כָּל הַיּוֹם הִיא שִׂיחָתִי:צח מֵאֹיְבַי תְּחַכְּמֵנִי מִצְוֹתֶךָ כִּי לְעוֹלָם הִיא לִי:צט מִכָּל מְלַמְּדַי הִשְׂכַּלְתִּי כִּי עֵדְוֹתֶיךָ שִׂיחָה לִֿי:ק מִזְּקֵנִים אֶתְבּוֹנָן כִּי פִקּוּדֶיךָ נָצָרְתִּי:קא מִכָּל אֹרַח רָע כָּלִאתִי רַגְלָי לְמַעַן אֶשְׁמֹר דְּבָרֶךָ:קב מִמִּשְׁפָּטֶיךָ לֹא סָרְתִּי כִּי אַתָּה הוֹרֵתָנִי:קג מַה נִּמְלְצוּ לְחִכִּי אִמְרָתֶךָ מִדְּבַשׁ לְפִי:קד מִפִּקּוּדֶיךָ אֶתְבּוֹנָן עַל כֵּן שָׂנֵאתִי כָּל אֹרַח שָׁקֶר: